Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα σε κατάσταση σοκ εισέβαλλε σε γάμο και φώναξε «σ' αγαπώ» στον γαμπρό - Μετά χαστούκισε τη νύφη (Video)

Απίστευτο περιστατικό!

29 Δεκεμβρίου 2020 13:07
Γυναίκα σε κατάσταση σοκ εισέβαλλε σε γάμο και φώναξε «σ' αγαπώ» στον γαμπρό - Μετά χαστούκισε τη νύφη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι παρευρισκόμενοι στο γάμο άκουσαν τις φωνές από την άκρη του δωματίου και είδαν μια γυναίκα να εισβάλλει σαν σίφουνας και να φωνάζει προς τον γαμπρό: "Μην την παντρευτείς. Σε αγαπάω ακόμη" πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα είχε πλησιάσει ήδη το ζευγάρι και είχε σκαμπιλίσει την εμβρόντητη νύφη.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν όμως οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης και ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έβγαινε ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα «μπούκαρε» στο γάμο του.

Επίσης δείτε άλλο ένα περίεργο περιστατικό όπου πατέρας αρπάζει και φιλάει τη νύφη μπροστά στο γιο του κατά τη διάρκεια του γάμου. Άναυδος ο γαμπρός.

Σε αυτόν το γάμο ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ - Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Το είδαμε κι αυτό! Στη γειτονική Ιταλία μια 40χρονη παντρεύτηκε φορώντας το νυφικό της, έχοντας μια τεράστια τούρτα, παρανύμφους και 70 καλεσμένους! Μόνο που έλειπε μια… μικρή λεπτομέρεια: Ο γαμπρός!

«Πιστεύω ακράδαντα ότι πρώτα από όλα, πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας», δήλωσε η νύφη, Λάουρα Μέσι, καθηγήτρια γυμναστικής. «Μπορείς να ζήσεις το παραμύθι σου, ακόμη και χωρίς τον πρίγκιπα», πρόσθεσε.

Η Λάουρα αποφάσισε να παντρευτεί μόνη της πριν δύο χρόνια, όταν μια μακροχρόνια σχέση της, που κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια, τελείωσε.

«Είπα σε φίλους και συγγενείς ότι αν δεν έβρισκα την αδελφή ψυχή μου έως τα 40, θα παντρευόμουν τον εαυτό μου. Εάν μια μέρα βρω τον άνδρα με τον οποίο θα μπορώ να ονειρευτώ το μέλλον μου, θα είμαι ευτυχισμένη. Αλλά η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από εκείνον», δήλωσε.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η εν λόγω γαμήλια τελετή δεν έχει καμία νομική υπόσταση. Ωστόσο, αποτελεί μέρος μιας ολοένα και αυξανόμενης τάσης παγκοσμίως, αυτής του «γάμου με τον εαυτό μας». Παράλληλα δείτε και μια νύφη που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share