Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε αυτόν το γάμο ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ - Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Απίστευτο περιστατικό!

28 Δεκεμβρίου 2020 14:59
Σε αυτόν το γάμο ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ - Ο λόγος θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το είδαμε κι αυτό! Στη γειτονική Ιταλία μια 40χρονη παντρεύτηκε φορώντας το νυφικό της, έχοντας μια τεράστια τούρτα, παρανύμφους και 70 καλεσμένους! Μόνο που έλειπε μια… μικρή λεπτομέρεια: Ο γαμπρός!

«Πιστεύω ακράδαντα ότι πρώτα από όλα, πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας», δήλωσε η νύφη, Λάουρα Μέσι, καθηγήτρια γυμναστικής. «Μπορείς να ζήσεις το παραμύθι σου, ακόμη και χωρίς τον πρίγκιπα», πρόσθεσε.

Η Λάουρα αποφάσισε να παντρευτεί μόνη της πριν δύο χρόνια, όταν μια μακροχρόνια σχέση της, που κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια, τελείωσε.

«Είπα σε φίλους και συγγενείς ότι αν δεν έβρισκα την αδελφή ψυχή μου έως τα 40, θα παντρευόμουν τον εαυτό μου. Εάν μια μέρα βρω τον άνδρα με τον οποίο θα μπορώ να ονειρευτώ το μέλλον μου, θα είμαι ευτυχισμένη. Αλλά η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από εκείνον», δήλωσε.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η εν λόγω γαμήλια τελετή δεν έχει καμία νομική υπόσταση. Ωστόσο, αποτελεί μέρος μιας ολοένα και αυξανόμενης τάσης παγκοσμίως, αυτής του «γάμου με τον εαυτό μας». Παράλληλα δείτε και μια νύφη που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Χαμός σε γάμο: Πατέρας αρπάζει και φιλάει την νύφη του μπροστά στο γιό του - Άναυδος ο γαμπρός... (Video)

Χαμός στο γάμο: Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όταν ένας μεθυσμένος πατέρας φίλησε με το ζόρι την νύφη του μπροστά στον γιο του και σε δεκάδες καλεσμένους στην γαμήλια δεξίωσή τους στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να περπατάει με την νύφη μπροστά σε όλους, να την αρπάζει από την πλάτη και να την φιλάει στα χείλη. Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η οικογένεια έβγαλε μία ανακοίνωση τρεις μέρες μετά το περιστατικό, στην οποία ο πατέρας εξέφραζε την λύπη του για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά.

Δεκάδες καλεσμένοι και ο γαμπρός σοκαρίστηκαν με την πράξη του πατέρα. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν πως ο γιος είχε χτυπήσει άγρια τον πατέρα του και πως εκείνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ένας συγγενής του γαμπρού όμως διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο. Η οικογένεια του ζευγαριού ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να σταματήσουν να διαδίδουν φήμες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share