Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ολική «μεταμόρφωση» άστεγου άντρα - Ξαναβρήκε την οικογένειά του 10 χρόνια μετά (photo-video)

Σοκαριστική ιστορία

28 Δεκεμβρίου 2020 12:50
Ολική «μεταμόρφωση» άστεγου άντρα - Ξαναβρήκε την οικογένειά του 10 χρόνια μετά (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ολική «μεταμόρφωση» έκαναν σε έναν άστεγο άντρα, ο οποίος ξαναβρήκε την οικογένειά του 10 χρόνια μετά! Μια σοκαριστική ιστορία. Ενώ, μια κοπέλα δεν το έβαλε κάτω και όταν την χώρισε το αγόρι της εκείνη για να τον εκδικηθεί έχασε 60 ολόκληρα κιλά και έγινε αγνώριστη.

Ο Αλεσάντρο Λόμπο έχει ένα μπαρμπέρικο και όταν είδε τον Γκιμαράες σε τρισάθλια κατάσταση σκέφτηκε να του προσφέρει λίγο φαγητό.

Όμως ο άστεγος άντρας αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά του μπαρμπέρη και αντ’ αυτού ζήτησε να τον κουρέψει και να τον ξυρίσει.

Μετά το κούρεμα και το ξύρισμα, ο Γκιμαράες κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε και το βίντεο της «μεταμόρφωσής» του έγινε ένα από τα μεγαλύτερα viral στα social media.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Ο άστεγος άντρας ζούσε στους δρόμους περισσότερο από μια δεκαετία και η οικογένειά του τον πίστευε για νεκρό.

Το viral βίντεο με τη μεταμόρφωση του άστεγου κάποτε έφτασε και στα μάτια των δικών του ανθρώπων. Η μητέρα του και η αδερφή του, που τον νόμιζαν για πεθαμένο, τον αναγνώρισαν.

Στις 17 Δεκέμβρη, η Μαρία Κοέλιο-αδερφή του Γκιμαράες-ταξίδεψε μέχρι την πόλη Γκοιάνια της Βραζιλίας για να συναντήσει τον χαμένο της αδερφό στο μπαρμπέρικο.

Ο Γκιμαράες ήταν πολύ χαρούμενος που θα ξαναέβλεπε την οικογένειά του, ωστόσο, δεν ήθελε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του.

«Η αδερφή του ήθελε να τον πάρει μαζί της σπίτι, αλλά αυτός δεν ήθελε» λέει ο καλόκαρδος μπαρμπέρης.

«Είπε ότι στους δρόμους νιώθει ελεύθερος» συνέχισε ο Λόμπο. Όμως η μεταμόρφωσή του τού έδωσε ξανά ελπίδα και αυτοπεποίθηση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share