Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης - Μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα... (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

28 Δεκεμβρίου 2020 10:12
29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης - Μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός! Αντίθετα, μια 19χρονη blogger από την Κίνα προκάλεσε χάος αφού άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»!

Συγκεκριμένα, ένας πατέρας στην Καλιφόρνια σταμάτησε έναν άνδρα, ο οποίος ακολουθούσε τη 15χρονη κόρη του σε ένα πολυκατάστημα και έπαιρνε φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της, σύμφωνα με την αστυνομία και το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης.

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι ο 29χρονος Jorge Ibarra Jr., εντοπίστηκε να τραβάει με ύπουλο τρόπο φωτογραφίες από γυναίκες που φορούσαν φούστες στο πολυκατάστημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το υλικό από τις κάμερες δημοσιεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δείχνει τον 29χρονο σε μία περίπτωση να πλησιάζει δύο νεαρές γυναίκες πριν να σκύψει και να βγάλει προφανώς φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας σε κάποιο σημείο φαίνεται να γονατίζει μπροστά σε μία βιτρίνα του καταστήματος προσπαθώντας να φωτογραφήσει μια έφηβη και μία άλλη κοπέλα οι οποίες στέκονταν στο ταμείο, πριν ο πατέρας της έφηβης κλωτσήσει ξαφνικά το τηλέφωνό του από τα χέρια του και τον σπρώξει στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

26χρονη νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της είναι κλειστή - Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει (Video)

Μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. Όπως συνέβη επίσης με αυτή την 26χρονη, την οποία είχε προσλάβει μια οικογένεια για να προσέχει τα σκυλιά τους, αλλά μόλις είδαν το υλικό της κάμερας και διαπίστωσαν το τι έκανε έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε! Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή!

Οι παρακάτω εικόνες είναι αποσπάσματα από το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions, βασίζεται όμως σε αληθινό περιστατικό! Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share