Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

22χρονος συναντά 86χρονη γιαγιά με την οποία γνωρίστηκε στο ίντερνετ όταν έπαιξαν μαζί πάνω από 300 διαδικτυακά παιχνίδια

Απίστευτη ιστορία!

15 Δεκεμβρίου 2020 19:19
22χρονος συναντά 86χρονη γιαγιά με την οποία γνωρίστηκε στο ίντερνετ όταν έπαιξαν μαζί πάνω από 300 διαδικτυακά παιχνίδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

22χρονος ράπερ συναντά 86χρονη γιαγιά με την οποία γνωρίστηκε στο Ίντερνετ όταν έπαιξαν μαζί πάνω από 300 διαδικτυακά παιχνίδια!

Ο 22χρονος Spencer το περασμένο καλοκαίρι συναντήθηκε με μία 86χρονη γιαγιά, με την οποία έπαιζε ένα online διαδικτυακό παιχνίδι. Η 86χρονη συνταξιούχος από τη Φλόριντα των Η.Π.Α. και ο 22χρονος ράπερ από το Χάρλεμ, έγιναν φίλοι εντελώς τυχαία παίζοντας πάνω από 300 διαδικτυακά παιχνίδια λέξεων.

Τη συνάντησή τους κανόνισε η πάστορας Amy Butler την περασμένη Παρασκευή στο West Palm Beach της Φλόριντα. Ένα χρόνο μετά το πρώτο τους διαδικτυακό παιχνίδι λέξεων scrable και μετά από αμέτρητα άλλα, οι δύο άγνωστοι μεταξύ τους συμπαίκτες, κατάφεραν να συναντηθούν.

«Έχουμε παίξει 300 παιχνίδια μαζί και κατέληξε να γίνει καλή μου φίλη. Σήμερα πήγα στη Φλόριντα για να τη συναντήσω προσωπικά “, έγραψε ο Spencer σε ένα tweet σχετικά με τη συνάντησή τους. Το tweet αυτό κοινοποιήθηκε πάνω από 220.000 φορές.

Μια ιστορία που μας θυμίζει και την αντίστοιχη: 76χρονη γιαγιά ερωτεύτηκε και έκανε σχέση με τον 23χρονο φίλο του νεκρού γιου της!

Η 86χρονη Roz ζει σε μια κοινότητα συνταξιούχων στη Φλόριντα κι άρχισε να παίζει στο διαδίκτυο scrable με τον Spencer, το περασμένο καλοκαίρι.

Η Amy Butler, μία πάστορας στην εκκλησία The Riverside στο Upper Manhattan, οργάνωσε τη συνάντησή τους και πέταξε μέχρι τη Φλόριντα μαζί με τον Spencer. Η Amy Butler (αριστερά) κι ο ράπερ Spencer (δεξιά).

Ο Spencer, ο οποίος στο διαδικτυακό παιχνίδι έχει το όνομα ‘High Class Filth’, μοιράστηκε το ρεκόρ των παιχνιδιών του με τη Roz, λέγοντας ότι κέρδισε τα 210 από τα 324 συνολικά παιχνίδια.

Οι εικόνες των διαδικτυακών φίλων που συναντήθηκαν για πρώτη φορά γρήγορα έγιναν viral, προκαλώντας βροχή σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Amy Butler έχει χρησιμοποιήσει την ιστορία της φιλίας σε ένα κήρυγμά της.

«Έκανα πανέμορφο φίλο στο WWF πριν από πολλά χρόνια. Είμαι Αμερικανός κι εκείνη ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο », έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία χρήστης που είχε μια παρόμοια γνωριμία, η Patricia Cuxirimay.

“Κάναμε μαζί διακοπές στο Περού. Λίγο αργότερα ο καρκίνος τη νίκησε και πέθανε σχεδόν ένα χρόνο πριν. Είμαι τόσο ευγνώμων για την παρουσία της στη ζωή μου, όσο σύντομη κι αν ήταν. Ο Θεός να την ευλογεί!” έγραψε η Cuxirimay.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share