Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

81χρονος παππούς παίρνει για δώρο γενεθλίων ένα κουτάβι - Αυτό που γίνεται μετά... (Video)

Συγκλονιστικές στιγμές

14 Δεκεμβρίου 2020 13:51
81χρονος παππούς παίρνει για δώρο γενεθλίων ένα κουτάβι - Αυτό που γίνεται μετά... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 81χρονος παππούς παίρνει για δώρο γενεθλίων ένα κουτάβι. Αυτό που γίνεται μετά θα σας προκαλέσει ρίγη συγκίνησης. Επίσης σοκάρει η ιστορία ενός 73χρονου παππού, όπου μια βδομάδα μετά τον θάνατο του 2χρονου εγγονού του, όταν είδε τι είχε ένα παιδί μέσα στο καλάθι με τα ψώνια «πάγωσε».

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ξεχνάμε να πάρουμε ένα τηλέφωνο τους παππούδες μας. Ή ακόμα χειρότερα κάποιες φορές πηγαίνουμε να τους δούμε κι αντί να τους κρατήσουμε συντροφιά χανόμαστε στα κινητά μας.

Αυτά τα εγγόνια φρόντισαν να κάνουν στον παππού τους το πιο όμορφο δώρο που θα του κρατάει πάντα συντροφιά. Ένα κουτάβι! Όταν άνοιξε τα μάτια του ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα.

Βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα - Μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε

Ένα βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα ήρθε στο φως και μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε. Επίσης, μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα.

Όταν ο κάτοικος του Dearborn, Salim Younes, έστειλε τον 89χρονο πατέρα του, Hussein Younes, στο γηροκομείο Autumnwood of Livonia, είχε ελπίδες πως θα δεχόταν την καλύτερη φροντίδα.

Αντί γι’ αυτό όμως, ο Younes δέχτηκε αφάνταστη βιαιότητα. Ο Salim άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά όταν παρατήρησε κοψίματα και μελανιές στον πατέρα του. Όταν έθεσε το θέμα στο προσωπικό, εκείνοι του είπαν πως είχαν δημιουργηθεί επειδή έπεφτε συχνά από το κρεβάτι του.

Ήταν αδύνατο να ρωτήσει τον πατέρα του μιας και εκείνος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την ομιλία, οπότε εμπιστεύτηκε τους ισχυρισμούς του γηροκομείου μέχρι που παρατήρησε πως ο πατέρας του άρχισε να χάνει βάρος.

Τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει το θέμα στα χέρια του και έβαλε μία κρυφή κάμερα δίπλα από το κρεβάτι του. Αυτό που θα κατέγραφε, θα σόκαρε τους πάντες.

Μόλις δύο μέρες μετά, συγκέντρωσε 119 παραδείγματα αμέλειας και κακοποίησης. Η μήνυση, που έγινε μήνες αφού ο Hussein έφυγε από τις εγκαταστάσεις, λέει πως αρνούνταν ακόμα και να του δώσουν νερό.

Το χειρότερο είναι πως αυτή η συμπεριφορά του προσωπικού έγινε λόγω ρατσιστικών κινήτρων. Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει πως υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο βίντεο 2 ωρών που το αποδεικνύει αυτό.

Πράγματι, το βίντεο δείχνει πολλές στιγμές που οι νοσοκόμες μιλούσαν ρατσιστικά στον 89χρονο ενώ θα έπρεπε απλά να τον φροντίζουν.

Δείτε τι πέρασε ο Hussein Younes στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share