Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

22χρονη μητέρα ήταν έτοιμη ν’ αυτοκτονήσει - Ξαφνικά όταν «πλησίασε» κοντά στο θάνατο...

Ανατριχιαστική ιστορία

13 Δεκεμβρίου 2020 14:49
22χρονη μητέρα ήταν έτοιμη ν’ αυτοκτονήσει - Ξαφνικά όταν «πλησίασε» κοντά στο θάνατο...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 22χρονη μητέρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από ένα ψηλό κτίριο σώθηκε από μια γυναίκα που την γράπωσε από τη μέση και δεν την άφησε να πηδήξει!

Η 22χρονη Charley Wills είχε πάρει την απόφαση να προβεί στην απονενοημένη πράξη, όταν το Σεπτέμβριο ανέβηκε στην οροφή ενός πολυόροφου κτιρίου στο Huddersfield ενώ ο γιος της ήταν μαζί με τον πατέρα του. Κάθισε στην άκρη με «τόσες πολλές σκέψεις» στο κεφάλι της και πλησίαζε όλο και πιο κοντά στον θάνατό της, πριν την πλησιάσει η γυναίκα που της έσωσε τη ζωή.

Η νεαρή είπε στη Daily Mail Online ότι η γυναίκα είναι μια «ηρωίδα» που της έδωσε την ευκαιρία να μπορέσει να καμαρώσει το γιο της στον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα και να τον πάρει εκείνη την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο. Η 22χρονη είπε ότι αισθανόταν απαίσια πριν η γυναίκα τη σταματήσει, λέγοντάς της πως αυτό που πάει να κάνει δεν είναι λύση.

Η Charley, η οποία έχει ένα γιο, τον Hugo, δήλωσε: «Δεν μπορούσα να χειριστώ όλα όσα μου συνέβαιναν. Είχα χάσει το σπίτι μου και πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Ένιωθα σαν να μην καταλάβαινε κανείς και χρειαζόμουν μόνο μια αγκαλιά.» Επίσης, σοκάρει η ιστορίας μιας 31χρονης μητέρας όπου έβαλε μία κάμερα στο ταβάνι του δωματίου της και την έβαλε να καταγράφει. Πήγε για ύπνο όπως συνήθως με σκοπό να κοιτάξει το πρωί το βίντεο και να δει τι συμβαίνει τα βράδια και για πόσο λόγο ξυπνάει κουρασμένη.

«Η γιαγιά μου και ο παππούς μου πήραν τον Hugo για να συναντήσει τον πατέρα του και εγώ ανέβηκα στην κορυφή του πολυόροφου κτιρίου γιατί πίστευα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει. Δεν μπορούσα πια να ανταπεξέλθω σε τίποτα.»

«Κοίταξα στο πλάι βλέποντας τους ανθρώπους να περπατούν και το μόνο που ήθελα ήταν να έρθει κάποιος και να με σώσει.»

Η Charley πρόσθεσε ότι μια γυναίκα και ένας άντρας είχαν παρατηρήσει ότι καθόταν στην άκρη της ταράτσας. Η Charley, η οποία τώρα ζει στο Wakefield με την αδελφή της, δήλωσε ότι νόμιζε πως δεν θα την πλησίασαν επειδή φοβόντουσαν ότι θα έπεφτε.

Μετά από περίπου πέντε λεπτά η γυναίκα την πλησίασε. «Αυτή η κυρία ήρθε και κράτησε τη μέση μου. Μου είπε ‘έλα να πιούμε έναν καφέ, όλα θα φτιάξουν. Μου είπε επίσης ότι αυτό που πάω να κάνω δεν είναι λύση και προσφέρθηκε να με βοηθήσει.»

«Αν δεν ήταν αυτή η καλή κυρία, σήμερα το μικρό μου αγόρι δεν θα είχε κάποιον να κοιμάται αγκαλιά το βράδυ.» Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά.

«Οι αστυνομικοί με αγκάλιασαν κυριολεκτικά και το μόνο που θυμάμαι ήταν να αγκαλιάζω με δάκρυα στα μάτια τη γυναίκα που με έσωσε,» είπε η Charley.

«Αυτή η γυναίκα χάρισε στο μικρό μου αγόρι τη μαμά του. Της χρωστάω τα πάντα.» Η 22χρονη χρησιμοποίησε τη δύναμη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να εντοπίσει τη γυναίκα που έσωσε τη ζωή της.

Η ανάρτησή της μοιράστηκε εκατοντάδες φορές και κάποιος που γνώριζε τη γυναίκα, την έφερε σε επαφή με την 22χρονη και οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε.

«Της έστειλα ένα μήνυμα στο Facebook για της πω ευχαριστώ μαζί με μια φωτογραφία του γιου μου,» είπε η Charley.

«Εκείνη μου απάντησε ότι χαίρεται που είμαι καλά. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να την ευχαριστήσω. Αν δεν ήταν εκείνη, ο Hugo δεν θα είχε τώρα τη μαμά του.»

Η Charley παροτρύνει τώρα άλλους ανθρώπους που παλεύουν με θέματα ψυχικής υγείας να ζητήσουν βοήθεια. «Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά πιστέψτε με ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share