Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πήρε ένα ένα αυγό και το βουτήξετε σε μία κούπα με καφέ - Αυτό που γίνεται μετά... (Video)

Απίθανο τρικ

9 Δεκεμβρίου 2020 13:38
Πήρε ένα ένα αυγό και το βουτήξετε σε μία κούπα με καφέ - Αυτό που γίνεται μετά... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν φαντάζεστε τι γίνεται όταν πάρετε ένα ένα αυγό και το βουτήξετε σε μία κούπα με καφέ! Επίσης, στα μάτια του δεν πίστευε ένας ιδιοκτήτης φάρμας όταν είδε πως μία από τις κότες του είχε γεννήσει ένα πελώριο αυγό, σχεδόν διπλάσιο από τα φυσιολογικά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Άνοιξε μια τρύπα στο χώμα και έβαλε μία μπανάνα και ένα αυγό. 7 μέρες μετά δεν πίστευε στα μάτια του!

Όλα τα φυτά χρειάζονται την κατάλληλη λίπανση. Το μόνο πρόβλημα με τα λιπάσματα είναι πως δεν είναι και τόσο φτηνά. Ευτυχώς, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας λίπασμα με αυγά και μπανάνες.

Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να κάνετε και κάτι ιδιαίτερο αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αυγό και μία μπανάνα.

Αφού σκάψετε την τρύπα, βάλτε μία αξεφλούδιστη μπανάνα και ένα αυγό στον πάτο, γεμίστε την μέχρι την μέση με χώμα και από πάνω βάλτε το φυτό. Καθώς η μπανάνα και το αυγό θα αποσυντίθενται, θα απελευθερώνουν τα θρεπτικά τους συστατικά στο χώμα και θα τα απορροφάει το φυτό!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έβρασε μπανάνες ήπιε το ζουμί κι έπεσε για ύπνο - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε αμέσως

Ρίξτε μια ματιά σ’αυτό το βίντεο του Athensmagazine.gr:

Δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι - Μόλις είδε τι είχε μέσα δεν πίστευε στα μάτια της (photo)

Η Σάλι αφηγείται μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία της με ένα αυγό. Είχε φτιάξει βραστά αυγά για πρωινό όταν ανακάλυψε κάτι εντυπωσιακό.

«Πήρα ένα αυγό, το καθάρισα και μετά ένιωσα κάτι σκληρό στο στόμα μου», είπε η 39χρονη. «Έπεσε στο πιάτο και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει – νόμιζα ότι έπεσε από μένα».

Η Σάλι δάγκωσε ένα αυγό και ανακάλυψε ένα μικρό διαμάντι στο στόμα της. «Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει», είπε. «Μόνο από το αυγό μπορούσε να είχε πέσει». Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ένας άνδρας άνοιξε μια τρύπα στο χώμα και έβαλε μία μπανάνα και ένα αυγό. 7 μέρες μετά δεν πίστευε στα μάτια του!

Κανείς δεν ξέρει πώς κατέληξε το διαμάντι μέσα στο αυγό. Ένας κοσμηματοπώλης ενημέρωσε τη Σάλι ότι πρόκειται πιθανότατα για κυβική ζιρκόνια. Κάποιοι λένε ότι ίσως η κότα να κατάπιε το «διαμάντι» και με κάποιο τρόπο να κατέληξε στο αυγό!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share