Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

47χρονη πήγε για πλαστική στήθους - Κατά τη διάρκεια της επέμβασης... (photo)

Σοκ!

9 Δεκεμβρίου 2020 13:03
47χρονη πήγε για πλαστική στήθους - Κατά τη διάρκεια της επέμβασης... (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 47χρονη Βρετανίδα υπάλληλος γραφείου που ταξίδεψε στην Τουρκία με την αδερφή της για να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις, «πέθανε» στο χειρουργικό τραπέζι, αλλά κατάφεραν να την επαναφέρουν. Επίσης, μια 56χρονη Ιταλίδα «έσκασε» 76.000 δολάρια για να αποκτήσει το γυναικείο σώμα των ονείρων της, πετυχαίνοντας μία ολική «μεταμόρφωση».

Ο λόγος για τη Λίζα Μακντόναλντ, από το Maidenhead, Berkshire, η οποία ανακάλυψε ότι «πέθανε» κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην κλινική Avrupamed στην Τουρκία εβδομάδες μετά αφού γύρισε στο σπίτι της.

Η γυναίκα είχε πετάξει στην Τουρκία μαζί με τη 41χρονη αδερφή της Σάσα, τον Σεπτέμβριο, αφού εξασφάλισε ημερομηνίες για τις επεμβάσεις που ήθελαν να κάνουν και οι δύο, στο Instagram.

Αλλά μόλις τρεις εβδομάδες μετά την επιστροφή τους από την Τουρκία, όπου περιέγραψαν τις συνθήκες στην κλινική ως τριτοκοσμικές, η Λίζα κατέρρευσε στο σπίτι και της είπαν ότι είχε σήψη που απειλούσε τη ζωή της.

Οι χειρουργοί στο νοσοκομείο Wexham Park στο Slough αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα της 47χρονης προκειμένου να σώσουν τη ζωή της. Κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των εμφυτευμάτων, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η Λίζα Μακντόναλντ είχε «λάβει CPR (Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση)» καθώς πολλά πλευρά της είχαν σπάσει «κατά τη διάρκεια συμπίεσης στο στήθος».

Μιλώντας στη The Sun, η 47χρονη Βρετανίδα, δήλωσε τα εξής: «Βρήκαν ότι τα πλευρά μου ήταν πλήρως σπασμένα. Είπαν ότι ήταν ένα κλασικό σημάδι του CPR, όπου οι χειρουργοί μου έδωσαν θωρακικές συμπιέσεις. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πέθανα και κανείς δεν μου το είπε».

Το makeover που είχε πληρώσει, το οποίο περιλάμβανε ανύψωση στήθους, εμφυτεύματα, λιποαναρρόφηση, πτήσεις και διαμονή εβδομάδων σε ένα ξενοδοχείο, της κόστισε 4.300 λίρες. Η αδερφή της, Σάσα, έκανε ακριβώς τις ίδιες επεμβάσεις, καθώς και άλλη μια στην κοιλιά, για 5.200 λίρες.

Ωστόσο, κατά την άφιξή τους στην κλινική και οι δύο αδελφές ένιωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδαν ένα κρεβάτι «λιθόστρωτο από σανίδες ξύλου».

Η Μακντόναλντ περιέγραψε ότι ήταν δεμένη στο τραπέζι με κομμάτια παλιού σχοινιού. «Ήταν τρομακτικό, αλλά είχαμε πληρώσει, έτσι είπα ότι έπρεπε να το περάσουμε. Όταν γύρισα, πονούσα», είπε στη Sun η 47χρονη Βρετανίδα, η οποία έκανε εμετό και δυσκολευόταν να αναπνεύσει μετά την επέμβαση. Όπως ισχυρίζεται, ούτε σε αυτήν ούτε στην αδερφή της προσφέρθηκε ανακούφιση από τον πόνο. «Πίστευα ότι θα πέθαινα», πρόσθεσε.
Οι δυο τους, πέταξαν πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο έξι ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, κάθως ένας «εκπρόσωπος της Avrupamed» θεώρησε ότι μπορούσαν να πετάξουν.

Οι γυναίκες, λένε ότι είχαν συνομιλήσει με «ψεύτικους» ασθενείς της κλινικής στο Instagram που «συνιστούσαν έντονα» την κλινική Avrupamed, η οποία έχει πάνω από 58.500 ακόλουθους στο Instagram. Η Daily Mail επικοινώνησε μαζί τους για κάποιο σχόλιο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share