Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

31χρονη μητέρα ξυπνούσε κουρασμέvη κάθε πρωί - Όταv τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας... (Video)

Σοκ!

8 Δεκεμβρίου 2020 17:16
31χρονη μητέρα ξυπνούσε κουρασμέvη κάθε πρωί - Όταv τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

31χρονη μητέρα έβαλε μία κάμερα στο ταβάνι του δωματίου της και την έβαλε να καταγράφει. Πήγε για ύπνο όπως συνήθως με σκοπό να κοιτάξει το πρωί το βίντεο και να δει τι συμβαίνει τα βράδια και για πόσο λόγο ξυπνάει κουρασμένη.

Αυτό που είδε εξηγούσε τα πάντα και επειδή πολλοί γονείς θα καταλάβουν, αποφάσισε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο! Ξεκινάει με την 31χρονη να είναι στο κρεβάτι. Αλλά μετά τις 10.00 μ.μ όλα αλλάζουν! Ενώ, μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα.

Στο βίντεο βλέπουμε την Melanie να σηκώνετε από το κρεβάτι, να φεύγει από το δωμάτιο και όταν γυρνάει έχει το μωρό της στην αγκαλιά. Αφού τον έβαλε να κοιμηθεί δίπλα της, εκείνος ήταν πολύ ανήσυχος και δεν σταματούσε να κουνιέται.

Η Melanie φαίνεται να κοιμάται λίγο ακόμα αλλά ανοίγει συχνά τα μάτια της αφού ο γιος της δεν σταματάει να στροβιλίζεται τριγύρω. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή!

Περιμένετε να δείτε τι συμβαίνει μετά, που δικαιολογεί εντελώς γιατί είναι τόσο κουρασμένη το πρωί. Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει πόσο δύσκολη είναι στην πραγματικότητα η δουλειά του γονιού:

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για... Έβαλε κρυφή κάμερα και... (Video)

Ένας άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα για να δει γιατί η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε καθόλου όρεξη για παιχνίδια. Μόλις είδε το υλικό έπαθε σοκ! Επίσης, μία 26χρονη μητέρα έβαλε νταντά να προσέχει το μωρό και μόλις είδε το υλικό της κάμερας φρίκαρε!

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Για να τονίσουν το γεγονός ότι οι γυναίκες γενικά κουβαλάνε μεγαλύτερα φορτία, η ταινία δείχνει τη μέρα μιας νεαρή μητέρας στο Τόκιο με τον άντρα της και το γιο της. Ο άντρας της την παρακολουθεί κρυφά μέσα από ένα βανάκι, αλλά μένει άφωνος όταν ανακαλύπτει τι συμβαίνει όταν αυτός βρίσκεται στη δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share