Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για να σώσoυν τα θαμμένα κουτάβια του... Συγκινητική ιστορία!

Το συναρπαστικό βίντεο έγινε viral

6 Δεκεμβρίου 2020 17:28
Σκύλος ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για να σώσoυν τα θαμμένα κουτάβια του... Συγκινητική ιστορία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το βίντεο είναι αναμφίβολα στο επίκεντρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Στις εικόνες, ένας σκύλος ζητά βοήθεια από τους ανθρώπους στη διάσωση των κουταβιών του. Τα κουταβάκια θάφτηκαν μετά την κατάρρευση ενός σπιτιού και η μητέρα ήταν σε απόγνωση.

Δεν είναι μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις δυνατές. Υπάρχουν κι άλλου είδους σχέσεις, οι οποίες είναι εξίσου σημαντικές και ισχυρές. Ένα παράδειγμα είναι η σχέση μεταξύ των ζώων.

Συγκεκριμένα το ένστικτο της μάνας και η αγάπη για τα κουτάβια της ήταν τα στοιχεία που βοήθησαν τους διασώστες, να σώσουν τα νεογέννητα κουτάβια, τα οποία είχαν πλακωθεί από συντρίμμια. Πρόκειται για μια συγκινητική και αληθινή ιστορία, η οποία έλαβε χώρα στην Ινδία.

Μπορούμε να δούμε τον σκύλο να σκάβει τα συντρίμμια και νιώθουμε τον ανήσυχο χαρακτήρα των ενεργειών της. Δαγκώνει ακόμη και κομμάτια από σκυρόδεμα και χώμα για να προσπαθήσει να τα βγάλει. Ωστόσο σοκπροκάλεσε η είδηση ότι οδηγός παρέσυρε και σκότωσε έναν από τους πιο γνωστούς αδέσποτους σκύλους της Αθήνας!

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε μία σκυλίτσα. Εκείνη με τα γαβγίσματα και τις κινήσεις της, μπόρεσε να πείσει τους διασώστες να την ακολουθήσουν και εν τέλει να σώσουν τα καταπλακωμένα, κουτάβια της. Τα νεογέννητα κουτάβια βρισκόντουσαν εγκλωβισμένα μέσα στα συντρίμμια.

Ευτυχώς όλα τα νεογγένητα έζησαν

Ένα ερείπιο, όπου διέμεναν, κατέρρευσε. Αυτό ήταν αποτέλεσμα μιας έντονης βροχόπτωσης. Μπορεί όλοι να έλεγαν με βεβαιότητα πως κανένα νεογέννητο δεν είχε ζήσει, ωστόσο η μητέρα τους ήταν σίγουρη για το αντίθετο. Με τα ουρλιαχτά της κατάφερε να καλέσει βοήθεια. Έτσι, οι γείτονες της, ειδοποίησαν τη φιλοζωική οργάνωση Animal Aid.

Με μια ελπίδα στα μάτια της, αλλά με βιαστικές κινήσεις σκάβει. Σαν να ήταν άνθρωπος, ζήτησε βοήθεια από έναν άνθρωπο, ο οποίος αρχίζει να την βοηθά όσο μπορεί. Πρόκειται για έναν εθελοντή Animal Aid Unlimited που ήξερε τι συνέβαινε.

Εν ολίγοις, η εργασία ήταν δύσκολη τόσο για τα ζώα όσο και για τα άτομα. Αυτό, επειδή ο σκύλος καταλήγει να παρεμποδίζει ενώ προσπαθεί να βοηθήσει. Επομένως, ο εθελοντής πρέπει να εργαστεί δύο φορές πιο σκληρά για να σκάψει και να κρατήσει τη μητέρα μακριά.

Οι διασώστες που κατέφτασαν άμεσα στο σημείο και η σκυλίτσα τους έδειξε το δρόμο, στο οποίο έπρεπε να σκάψουν και να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες. Μπορεί να μην ερχόταν κανένας ήχος κάτω από τα συντρίμμια, αλλά η μητέρα τους επέμενε να συνεχίσουν.

Μάλιστα, η ίδια έσκαβε με νύχια και με δόντια, ενώ ωθούσε τους διασώστες να σκάψουν γρήγορα και εκείνοι, μαζί της. Εκείνοι κατάλαβαν πως η σκυλίτσα είχε δίκιο. Η κάμερα που κατέβηκε από την τρύπα κατέγραψε κραυγές και κινήσεις.

Τα μωρά ήταν ζωντανά και οι διασώστες, αφού πρώτα τα έβγαλαν, στη συνέχεια τα παρέδωσαν στη μητέρα τους, που τα πήρε στην αγκαλιά της. Τα καλά νέα είναι ότι τα κουτάβια σώθηκαν. Δηλαδή, ακόμη και με λίγη ελπίδα επιβίωσης, διασώθηκαν ζωντανά.

Ο σκύλος που ζήτησε βοήθεια ευχαριστεί τον διασώστη που έσωσε τα κουτάβια της

Το βίντεο έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο . Είναι σίγουρα μια πράξη δράματος και διάσωσης. Η απόγνωση της μητέρας που σκάβει στα συντρίμμια, που την πονάει, είναι συναρπαστική.

Ακόμη και καταλαβαίνοντας ότι τα κουτάβια ήταν σε ακραίο κίνδυνο , επιτρέπει στον άνθρωπο να βοηθήσει. Ακόμα και όταν προσπαθεί να την σπρώξει μακριά, ο σκύλος φαίνεται να καταλαβαίνει ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί

Εν ολίγοις, σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ακούγονται οι φωνές των κουταβιών της. Αυτό αναμφίβολα διπλασίασε τη δύναμη όλων των εμπλεκόμενων.

Αφού τα σκυλιά ανασύρθηκαν από την τρύπα, η μητέρα τους τα καθαρίζει. Στη συνέχεια τα έβαλαν σε ασφαλές μέρος για να θηλάσουν. Συμπερασματικά, ο σκύλος τώρα μπορεί να ξεκουραστεί, γνωρίζοντας ότι όλα ήταν καλά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share