Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Έριξε ξύδι μέσα στο αυτί ενός γέρικου σκύλου - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Σοκ

5 Δεκεμβρίου 2020 17:58
Έριξε ξύδι μέσα στο αυτί ενός γέρικου σκύλου - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αξιολάτρευτο σκυλί που θα δείτε υποφέρει από αλλεργίες και τα αυτιά του γεμίζουν με υγρό. Ο ιδιοκτήτης του έφτιαξε ένα γρήγορο βίντεο για να μας δείξει πώς αυτός καθαρίζει την ενόχληση από τα αυτιά του σκύλου του και εξαφανίζει την φαγούρα, χρησιμοποιώντας ξίδι μήλου.

Αγαπάμε τα βίντεο, σαν κι αυτό εδώ, που μας δείχνουν πώς να κρατάμε τα ζώα μας υγιή και καθαρά. Το ξίδι από μήλο είναι παλιό γιατρικό με πολλές εσωτερικές και εξωτερικές χρήσεις, όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα.

Μεταξύ άλλων χρήσεων αυτό καθαρίζει τις μολύνσεις στο δέρμα από βακτήρια και μύκητες εξαλείφοντας την φαγούρα και θεραπεύοντας αλλά και προ λαμβάνοντας τις μολύνσεις.

Οι περισσότερες περιπτώσεις μολύνσεων των αυτιών οφείλονται στα Candida, βακτήρια που βρίσκονται στο γαστρεντερικό σύστημα και προκαλούν μόλυνση στα αυτιά του σκύλου αλλά και στα πόδια του. Επίσης δείτε αυτό τον σκύλο που δεν τολμάει να "ρίξει" ούτε βλέμμα στον ιδιοκτήτη του.

Να πώς θεραπεύεται η μόλυνση αυτού του είδους:

  • Αναμίξατε ίσα μέρη αποσταγμένου νερού και ξυδιού. 50/50 είναι η καλύτερη αναλογία.
  • Με μια σύριγγα ή σταγονόμετρο ρίξτε απαλά 10 σταγόνες από το υγρό στο αυτί του σκύλου. Ποτέ μην βάζετε την σύριγγα μέσα στο αυτί.
  • Απαλά τρίψτε το αυτί με κυκλικές κινήσεις και απομακρυνθείτε Αφήστε τον σκύλο να τινάξει το κεφάλι του.

Σημείωση: Μην δοκιμάσετε αυτήν τη θεραπεία εάν δεν συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας πρώτα. Επίσης, μην το επιχειρήσετε εάν ο σκύλος έχει τρυπημένο τύμπανο.

Σκυλάκι κάνει μία απίστευτη κίνηση στο φίλο του που ούτε ο ιδιοκτήτης δεν το πίστευε (video)

Τα σκυλιά μπορεί να θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά παράλληλα είναι και από τα πλάσματα τα οποία νοιάζονται και για άλλα ζώα όπου και κάνουν κάποιες κινήσεις με αποτέλεσμα να μας αφήνουν πάντα έκπληκτους.

Μία στιγμή στοργής καταγράφηκε σε βίντεο που τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο δείχνει ένα μικρό κουτάβι, που ονομάζεται Κνουτ, τυλιγμένο σε μια λευκή κουβέρτα κατά τη διάρκεια μίας φθινοπωρινής βόλτας στο δάσος στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Δίπλα του είναι ακόμη ένα σκυλί, ο Πόλι. Καθώς ο ιδιοκτήτης των δύο χαριτωμένων τετράποδων πάει να τα τραβήξει μία φωτογραφία, ο Κνούτ βάζει με αγάπη τα μικροσκοπικά του πόδια γύρω από τον Πόλι πετυχαίνοντας έτσι την τέλεια πόζα.

Δείτε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share