Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν τον απατάει η γυναίκα του - Δείτε τι έγινε... (Video)

Δεν πίστευε σε αυτά που έβλεπε

4 Δεκεμβρίου 2020 18:27
Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν τον απατάει η γυναίκα του - Δείτε τι έγινε... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας είχε υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατά και γι΄αυτό έβαλε κάμερα για να πιάσει τη γυναίκα του με τον άλλον και την έπιασε με τη... βοηθό! Ενώ, μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα.

Σοκαρισμένος ο άντρας αφού πίστευε ότι υπάρχει άλλος άνδρας. Δείτε το βίντεο:

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για... Έβαλε κρυφή κάμερα και... (Video)

Ένας άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα για να δει γιατί η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε καθόλου όρεξη για παιχνίδια. Μόλις είδε το υλικό έπαθε σοκ! Επίσης, μία 26χρονη μητέρα έβαλε νταντά να προσέχει το μωρό και μόλις είδε το υλικό της κάμερας φρίκαρε!

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Για να τονίσουν το γεγονός ότι οι γυναίκες γενικά κουβαλάνε μεγαλύτερα φορτία, η ταινία δείχνει τη μέρα μιας νεαρή μητέρας στο Τόκιο με τον άντρα της και το γιο της. Ο άντρας της την παρακολουθεί κρυφά μέσα από ένα βανάκι, αλλά μένει άφωνος όταν ανακαλύπτει τι συμβαίνει όταν αυτός βρίσκεται στη δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share