Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παμπόνηρη νύφη: Τι έκανε στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Η αντίδραση του γαμπρού (Video)

Χαμός!

4 Δεκεμβρίου 2020 17:21
Παμπόνηρη νύφη: Τι έκανε στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Η αντίδραση του γαμπρού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Παμπόνηρη ήταν η αντίδραση της νύφης στα λόγια του παπά, “η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”. Αντί να πατήσει το πόδι του γαμπρού κατά τη διάρκεια του γάμου, όπως θέλει το έθιμο, σκύβει και του φιλάει το χέρι, ξεσηκώνοντας κύμα σχολίων. Ενώ, σε έναν άλλον γάμο μια τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας.

Δείτε το βίντεο:

Γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη - Η αντίδραση της νύφης... (Video)

Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, δεσμευόταν και προς την κόρη της, η οποία είναι μόλις 8 χρονών.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. Επίσης, ένας γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

Γάμος κατέληξε σε εφιάλτη για 23χρονη - Πάγωσαν οι καλεσμένοι με αυτό που έκανε ο γαμπρός

Δύσκολα θα ξεχάσει μια 23χρονη όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της. Ο γαμπρός είχε τη φαεινή ιδέα να απευθυνθεί στην παραγωγή του τηλεοπτικού σόου «Don’t Tell The Bride» (Μην το πεις στη νύφη) για να διοργανώσει το γάμο τους. Επίσης, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας γαμπρός ανυπομονούσε να δει τη νύφη για πρώτη φορά, όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»!

Μόνο που φάνηκε από το αποτέλεσμα ότι δεν ήξερε καθόλου καλά την Steph. Η ίδια είχε όνειρο να ζήσει την ημέρα του γάμου της δίπλα στη φύση. Μόνο που ο Billy ένα μεγάλο μέρος του ποσού που ζήτησε από την παραγωγή για να σχεδιάσει την ημέρα του γάμου του (με την προϋπόθεση να μην αποκαλύψει τίποτα στη νύφη μέχρι την τελετή) το διέθεσε σε μια...δυσάρεστη για τη σύζυγό του έκπληξη.

14.000 λίρες Αγγλίας διετέθηκαν σε έναν γάμο με 50 γουρούνια (που θα συνόδευαν τη νύφη στο γάμο) και παράνυμφους ντυμένες «ροζ γουρούνια». Τα γουρούνια κυλίστηκαν στις λάσπες και φυσικά (!) δεν ανταποκρίθηκαν στο «αίτημα» του γαμπρού να συνοδεύσουν τη νύφη.

Αποτέλεσμα ήταν η ημέρα του γάμου να είναι ένα βατερλώ και ένας αισθητικός εφιάλτης που φυσικά έγινε viral κάνοντας το γύρο των βρετανικών social media. Μάλιστα κατά την προβολή του επεισοδίου οι χρήστες του Twitter δεν σταματούσαν να σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ τα όσα διαδραματίστηκαν.

Αν αναρωτιέστε πώς γεννήθηκε η ιδέα στον γαμπρό για την διοργάνωση ενός τέτοιου γάμου, η απάντηση βρίσκεται στο παρατσούκλι της νύφης: «Miss Piggy». «Αυτό είναι αστείο! Δεν ήθελα έναν «θεματικό» γάμο! Ηθελα έναν όμορφο γάμο» δήλωσε η ίδια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share