Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στα Τρίκαλα: Σχόλασε ο γάμος όταν αποκαλύφθηκε πως η νύφη ήταν…

Απίστευτο περιστατικό!

4 Δεκεμβρίου 2020 11:35
Χαμός στα Τρίκαλα: Σχόλασε ο γάμος όταν αποκαλύφθηκε πως η νύφη ήταν…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι αποκαλύφθηκε για τη νύφη και σχόλασε ο γάμος στα Τρίκαλα; Όλα έδειχναν ότι στο δημαρχείο Τρικάλων θα ήταν μια ήρεμη ημέρα με έναν ακόμα πολιτικό γάμο. Όμως όχι. Γιατί αυτά που έγιναν στον προγραμματισμένο πολιτικό γάμο δεν έχουν ξαναγίνει.

Άφωνος έμεινε ο αντιδήμαρχος στον δήμο Τρικάλων, ακούγοντας μαινόμενη τη μέλλουσα πεθερά να τον κατηγορεί -εντός του δημαρχείου μάλιστα- ότι στο παρελθόν, ως αντιδήμαρχος πάντα, πάντρεψε εικονικά την νυν αρραβωνιαστικιά του γιου της με άλλον.

Ο αντιδήμαρχος ανοίγοντας τα κιτάπια του ληξιαρχείου, όχι μόνο βρήκε τον γάμο της κυρίας που ήταν βέβαια πραγματικός και όχι εικονικός, αλλά πήρε τηλέφωνο και τον πρώην σύζυγό της. Επίσης δείτε και μια νύφη που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί... Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Ο πρώην σύζυγος κατέφθασε στο δημαρχείο κρατώντας στα χέρια του τις φωτογραφίες-πειστήρια του γάμου τους και απειλώντας Θεούς και δαίμονες αν ξαναπάντρευαν τη γυναίκα του.

Η μέλλουσα πεθερά, μετά την αποκάλυψη, κατέρρευσε, ενώ οι συγγενείς προκάλεσαν χαμό σε όλο το δημαρχείο. Όσο για τον γαμπρό; Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έξω φρενών και κάπως έτσι ο γάμος… πήγε περίπατο.

Αδέσποτος σκύλος εισέβαλε απρόσκλητος σε γάμο και...

Συνήθως οι απρόσκλητοι επισκέπτες σε ένα γάμο είναι κάποιο «παράξενο» μέλος της οικογένειας, κάποιος ή κάποια πρώην ή κάποιος που θέλει να πάρει τσάμπα κουφέτα (ή και να φάει τσάμπα).

Ένα ζευγάρι όμως στη Βραζιλία δέχθηκε μια απρόσκλητη επίσκεψη. Ήταν ένας επισκέπτης, λίγο πιο μαλλιαρός, τετράποδος και κυριολεκτικά αξιαγάπητος.

Η Μαρίλια και ο Ματθαίος Πιερόνι μόλις έφταναν στο χώρο του Σάο Πάολο που θα γινόταν η γαμήλια τελετή όταν ένας αδέσποτος σκύλος, τρομαγμένος από την καταιγίδα μπήκε μέσα.

Ο σκύλος μετακινήθηκε όταν μπήκε το ζευγάρι αλλά την ώρα που το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους πίστης και αγάπης ο τετράποδος άγνωστος φίλος επέστρεψε και ξάπλωσε φαρδύς πλατύς πάνω στο πέπλο της νύφης.

Ίσως ορισμένοι να έκαναν κάποια κίνηση να το διώξουν, η Μαρίλια όμως θεώρησε ότι ήταν ένας ευπρόσδεκτος και επίσημος καλεσμένος. «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα επειδή αγαπάω τα ζώα» είπε η Μαρίλια.

Λίγο αργότερα, μετά το πέρας της τελετής, όταν οι νεόνυμφοι έψαξαν να βρουν τον καλεσμένο τους για να τον πάνε στο σπίτι τους, αυτός είχε εξαφανιστεί.

Αποφασισμένοι να τον βρουν ξεκίνησαν μια μεγάλη έρευνα σε όλη την πόλη για τον εντοπισμό του. Μετά από έρευνες μιας βδομάδας, τα καλά νέα τελικά έφτασαν και έγινε μέλος της οικογένειας!

«Του έκανα μπάνιο και έριξε ένα γερό ύπνο τη πρώτη νύχτα στο σπίτι», είπε η Μαρίλια και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι». Όπως φαίνεται ο Snoop επέλεξε τη σωστή στιγμή και το κατάλληλο μέρος για να πάρει τον υπνάκο του… Και η ζωή του άλλαξε διά μαγείας!

Γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη - Η αντίδραση της νύφης... (Video)

Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, δεσμευόταν και προς την κόρη της, η οποία είναι μόλις 8 χρονών.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. Επίσης, ένας γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share