Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κοιτάτε τις ημερομηνίες λήξης; Έτσι θα καταλάβετε πότε έχει λήξει ένα γάλα

Όσα πρέπει να ξέρετε!

30 Νοεμβρίου 2020 10:26
Κοιτάτε τις ημερομηνίες λήξης; Έτσι θα καταλάβετε πότε έχει λήξει ένα γάλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε συνήθως τυφλή εμπιστοσύνη στην ημερομηνία λήξης που αναγράφεται πάνω σε κάποια συσκευασία, ωστόσο, δε μπορούμε να γνωρίζουμε ότι οι ημερομηνίες αυτές είναι 100% αληθινή, ειδικά όσον αφορά τα γάλατα.

Σύμφωνα με το National Resource Defense Council, οι ημερομηνίες λήξης που βλέπουμε στα προϊόντα διατροφής δεν είναι αξιόπιστες προκειμένου να καθοριστεί εάν ή όχι το φαγητό είναι πλέον ασφαλές για κατανάλωση. Οι ημερομηνίες λήξης είναι απλά εκεί για να μας ενημερώσουν ότι το προϊόν δε θα είναι στην κορυφή της φρεσκάδας του πια. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πλέον ασφαλές για κατανάλωση, αφού περάσει η ημερομηνία που αναγράφεται στο προϊόν.

Εάν το γάλα σας έχει κομματάκια, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Τυχόν ξινές οσμές που προέρχονται από το εσωτερικό του μπουκαλιού είναι μια άλλη ένδειξη, καθώς και κάθε αποχρωματισμός.

Όλες αυτές οι ενδείξεις σημαίνουν ότι βακτήρια έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται στο γάλα. Να σημειώσουμε ότι το γάλα ακόμα και μετά την λήξη του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους.

Έπεσε μια τρίχα από τα μαλλιά της γυναίκας του στο γάλα του - Η αντίδραση του ξεπερνά κάθε λογική

Σε όλους έχει τύχει να βρει μια τρίχα στο φαγητό του είτε από τα δικά του μαλλιά είτε από εκείνου που του το έχει σερβίρει. Η αντίδραση αυτού του άντρα όμως ξεπερνά κάθε λογική. Αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία που γίνεται viral και σοκάρει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έριξε κολλύριο στο νερό του άντρα της.

Στη σύλληψη ενός 35χρονου ο οποίος ξύρισε γουλί την 23χρονη σύζυγό του προχώρησαν οι αρχές του Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 35χρονος βρήκε μια τρίχα στο γάλα και το ρύζι που του είχε ετοιμάσει για πρωινό η σύζυγός του. Τότε εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε. Πήρε μια λεπίδα και της ξύρισε το κεφάλι με τη βία!

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο κάθειρξης έως και 14 έτη για την πράξη του αυτή.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα για την καταπίεση που βιώνουν οι γυναίκες στο Μπαγκλαντές παρά την ύπαρξη νομοθεσίας που θεωρητικά τις προστατεύει από την κακοποίηση.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share