Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ελέφαντας είχε παγιδευτεί σε ένα πηγάδι αλλά αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας εκπλήξει (video)

Απίστευτο περιστατικό

30 Νοεμβρίου 2020 10:00
Ελέφαντας είχε παγιδευτεί σε ένα πηγάδι αλλά αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας εκπλήξει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ελέφαντες είναι εντυπωσιακά μεγάλα ζώα τα οποία αρκετές φορές αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα όπου και χρειάζονται βοήθεια όπως αυτό το ελεφαντάκι που βοηθάει τον φίλο του να ξεφύγει.

Συγκεκριμένα στην εντυπωσιακή διάσωση ελέφαντα από πηγάδι βάθους 17 μέτρων προέβησαν δασονόμοι και πολίτες σε περιοχή της Ν. Ινδίας. Ο ηλικίας 25 ετών αρσενικός ελέφαντας βρέθηκε μες στο πηγάδι κατά λάθος, μην μπορώντας να το δει, αφού αυτό ήταν καλυμμένο και κρυμμένο από θάμνους, ενώ δεν προστατευόταν από κάποιου είδους περίφραξη.

Η ομάδα διάσωσης, αποτελούμενη από 50 άτομα, καθάρισε το σημείο από τους θάμνους και άντλησε όλο το νερό από το πηγάδι για να καταστήσει ευκολότερη τη ρυμούλκηση του ζώου. Για την διάσωση του ζώου χρησιμοποιήθηκε γερανός, ενώ η όλη επιχείρηση διήρκεσε 12 ώρες.

Ευτυχώς, το ζώο, το οποίο βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση για τρεις ώρες μετά την διάσωσή του, χαίρει άκρας υγείας.

Δείτε το βίντεο:

Ελεφαντάκι πλησιάζει με "φόρα" τουρίστες - Δεν θα πιστέψετε τι έγινε στη συνέχεια (βίντεο)

Οι ελέφαντες είναι πλάσματα τα οποία μπορούν να εκπλήξουν πολλούς από εμάς κάνοντας πράγματα τα οποία δεν τα περιμένουμε, όπως αυτό το ελεφαντάκι που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο και άρχισε να χορεύει.

Συγκεκριμένα ένα πανέμορφο περιστατικό συνέβη στο πάρκο άγριας ζωής Shamwari Private Game Reserve, στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι. Οι τουρίστες πλησίασαν την ελεφαντίνα με το μικρό της με το τζιπ και ο μικρούλης ελέφαντας που οι τουρίστες ονόμασαν «Τζάμπο» φάνηκε πολύ φιλικός με τους ανθρώπους.

Μάλιστα, σήκωσε τη μικρή προβοσκίδα του στον ουρανό, λες και ήθελε να πει «γεια» στους ανθρώπους στο όχημα. «Ω, σας αγαπάει. Δεν έχει ξαναπλησιάσει ποτέ τόσο κοντά σε ανθρώπους. Και δεν πλησίασα εγώ σ’ αυτούς. Αυτοί ήρθαν σε μας» είπε στους τουρίστες ενθουσιασμένος ο οδηγός σαφάρι.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share