Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του βρήκε αυτή τη φωτογραφία στο κινητό της - Εκεί πάγωσε... (photo)

Ανατριχιαστικό!

29 Νοεμβρίου 2020 15:37
Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του βρήκε αυτή τη φωτογραφία στο κινητό της - Εκεί πάγωσε... (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του βρήκε αυτή τη φωτογραφία, που είχε ξεχάσει κατά λάθος στο κινητό της. Εκεί πάγωσε και δεν πίστευε στα μάτια του.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας κοινοποίησε την ιστορία του στο Facebook, όταν ανακάλυψε μια φωτογραφία της νεκρής γυναίκας του με το νυφικό, το οποίο ποτέ δεν φόρεσε. Ο John, o οποίος έχει μια σελίδα στο Facebook προς τιμή της γυναίκας του, Michelle, την Better Not Bitter Widower, κοινοποίησε μια φωτογραφία της με το νυφικό και εξήγησε την ιστορία πίσω από αυτή. Επίσης, το σοκ της ζωής της υπέστη μια 27χρονη όταν ξύπνησε και βρήκε στο κινητό της μια φωτογραφία, για την οποία δεν υπάρχει τουλάχιστον λογική εξήγηση για το πώς στο καλό τραβήχτηκε!

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του βρήκε αυτή τη φωτογραφία στο κινητό της

«Παντρευτήκαμε στο δικαστικό μέγαρο λίγες μέρες πριν το πρώτο της χειρουργείο», εξήγησε. «Πήγαμε βιαστικά. Για να γίνουμε αντρόγυνο. Μη γνωρίζοντας αν θα έβγαινε από το χειρουργείο ζωντανή.»

Ο John γνώρισε και έβγαινε με την Michelle στο λύκειο. Χωρίστηκαν για 8 χρόνια, αλλά βρέθηκαν ξανά. Η σπάνια μορφή καρκίνου της επέστρεψε και η διάγνωση έλεγε ότι ήταν τελικού στάδιου και έτσι αποφάσισαν να κάνουν έναν «πραγματικό γάμο». «Πέθανε δύο εβδομάδες πριν τον γάμο», γράφει. «Μετανιώνω τόσα πολλά πράγματα. Στην κορυφή της λίστας είναι που δεν την είδα στην εκκλησία. Αλλά πήρε το φόρεμα. Το νυφικό των ονείρων της.

Της άρεσε πάρα πολύ. Όσο νοσηλευόταν, έλεγε στον κόσμο πόσο τέλειος θα ήταν ο γάμος. Δεν καταλάβαινε ότι δεν θα τα κατάφερνε. Η Michelle πέθανε χωρίς ποτέ να την δω με το νυφικό των ονείρων της.» Ο John είπε ότι βρήκε την φωτογραφία της γυναίκας της μια βδομάδα μετά τον θάνατο της. «Ήμουν ακίνητος στο κρεβάτι, χαρούμενος και ταυτόχρονα συντετριμμένος», γράφει.

Φωτογραφία του 1900 έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Θα ανατριχιάσετε

Μια φωτογραφία που ελήφθη το 1900 έχει τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς κάτι πολύ περίεργο απεικονίζεται σε αυτή.

Με μια πρώτη ματιά, το μόνο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς, κοιτάζοντας τη φωτογραφία, είναι μια ομάδα νεαρών κοριτσιών από την Ιρλανδία που ποζάρουν, φορώντας την εργατική τους ποδιά.

Φωτογραφία του 1900 έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Ωστόσο, όσοι είναι πιο παρατηρητικοί, εντοπίζουν ένα χέρι που ακουμπά τον ώμο της κοπέλας που κάθεται δεξιά στη δεύτερη σειρά. Επίσης, η ανατριχιαστική φωτογραφία φιγούρας μέσα στο σκοτάδι έχει προκαλέσει τρόμο σε έναν ιδιοκτήτη παιχνιδάδικου καθώς είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για πνεύμα!

Φωτογραφία έχει τρελάνει το διαδίκτυο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share