Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

27χρονη «πάγωσε» όταν ξύπνησε και είδε αυτή τη φωτογραφία της στο κινητό - Την είχαν...

Ανατριχιαστικό

28 Νοεμβρίου 2020 15:58
27χρονη «πάγωσε» όταν ξύπνησε και είδε αυτή τη φωτογραφία της στο κινητό - Την είχαν...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το σοκ της ζωής της υπέστη μια 27χρονη όταν ξύπνησε και βρήκε στο κινητό της μια φωτογραφία, για την οποία δεν υπάρχει τουλάχιστον λογική εξήγηση για το πώς στο καλό τραβήχτηκε!

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι της ώστε να την απαθανατίσει, επιτείνοντας την αίσθηση του τρομακτικού! Ενώ, ένας 34χρονος Βρετανός ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε σε φωτογραφία το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού με την κάμερά του

«Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Φρίκαρα τελείως γιατί η φωτογραφία δεν υπήρχε όταν έπεσα να κοιμηθώ», εκμυστηρεύτηκε η ξανθιά μητέρα δύο αγοριών.

«Ο μεγάλος μου γιος είχε φύγει για δουλειά 45 λεπτά πριν τραβηχτεί η φωτογραφία και ο μικρός ήταν μαζί με τον μπαμπά του», διευκρινίζει η 27χρονη συμπληρώνοντας: «Το σπίτι ήταν κλειδωμένο και δεν υπήρχε κανένα σημάδι παραβίασης».

27χρονη «πάγωσε» όταν ξύπνησε και είδε αυτή τη φωτογραφία της στο κινητό

Το γεγονός μάλιστα ότι «αν και ξέρω πως δεν πρέπει, το κινητό μου ήταν κάτω από το μαξιλάρι και το βρήκα εκεί όταν ξύπνησα», περιπλέκει ακόμα περισσότερο το μυστήριο.

«Δεν γίνεται να τράβηξα μόνη μου τη φωτογραφία, ενώ αν έμπαινε κανείς στο δωμάτιο θα το καταλάβαινα. Ξυπνάω πολύ εύκολα», υποστήριξε, τρέμοντας πλέον από το φόβο.

Η Βρετανίδα επιστράτευσε μέχρι και παραφυσικό ερευνητή, ο οποίος αφού εξέτασε την εικόνα, παραδέχθηκε ότι «είναι ανατριχιαστικό».

«Τα πνεύματα πολλές φορές, κάνουν πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή μας», τόνισε ο Sammy Rawlinson, συμπληρώνοντας: «Αν έχουμε χάσει κάποιον τον τελευταίο χρόνο, είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει να μας προσεγγίσει».

Φωτογραφία του 1900 έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Θα ανατριχιάσετε

Μια φωτογραφία που ελήφθη το 1900 έχει τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς κάτι πολύ περίεργο απεικονίζεται σε αυτή.

Με μια πρώτη ματιά, το μόνο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς, κοιτάζοντας τη φωτογραφία, είναι μια ομάδα νεαρών κοριτσιών από την Ιρλανδία που ποζάρουν, φορώντας την εργατική τους ποδιά.

Φωτογραφία του 1900 έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Ωστόσο, όσοι είναι πιο παρατηρητικοί, εντοπίζουν ένα χέρι που ακουμπά τον ώμο της κοπέλας που κάθεται δεξιά στη δεύτερη σειρά. Επίσης, η ανατριχιαστική φωτογραφία φιγούρας μέσα στο σκοτάδι έχει προκαλέσει τρόμο σε έναν ιδιοκτήτη παιχνιδάδικου καθώς είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για πνεύμα!

Φωτογραφία έχει τρελάνει το διαδίκτυο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share