Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Δεν είχαν ιδέα ότι η φοράδα τους ήταν έγκυος - Όταν όμως γέννησε τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη (Video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

28 Νοεμβρίου 2020 15:33
Δεν είχαν ιδέα ότι η φοράδα τους ήταν έγκυος - Όταν όμως γέννησε τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν είχαν ιδέα ότι η φοράδα τους ήταν έγκυος, όταν όμως γέννησε τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη! Το 2009, η φοράδα ονόματι Princess, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο γέννησε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο St. Paul στη Μινεσότα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, η Princess γέννησε όχι ένα, αλλά δύο πουλάρια, τα δίδυμα William και Henry. Το προσωπικό είχε αναστατωθεί γιατί φοβόντουσαν πως τα ζώα ίσως δεν έβγαζαν τη νύχτα και ακόμη κι αν ένα από τα δύο τα κατάφερνε, τα στατιστικά έλεγαν πως θα είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ηρωική ομάδα όμως έκανε τα αδύνατα δυνατά και τα δύο αδέρφια τα κατάφεραν! Δείτε λοιπόν τι έκανε στο παρακάτω βίντεο:

Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας εγκύου, η οποία κάνει 2 δουλειές για να ζήσει την οικογένειά της και σπάραξε στο κλάμα με αυτό που της είπε το αφεντικό της μια μέρα.

Έγκυος μητέρα νομίζει πως η έκπληξη είναι το φύλο του μωρού της - Μόλις όμως έκοψε την τούρτα... (Video)

Έγκυος μητέρα νομίζει πως η έκπληξη είναι το φύλο του μωρού της! Μόλις όμως έκοψε την τούρτα, της κόπηκε η ανάσα! Αυτό δεν το περίμενε με τίποτα! Ενώ, τρομερό είναι αυτό, που συνέβη σε μια 39χρονη γυναίκα στο Λίβερπουλ, την ίδια να νιώθει κάτι να σπάει μέσα της, ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων, με τη συνέχεια να σας συγκλονίζει.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το ζευγάρι συγκέντρωσε τους στενούς του φίλους και τα μέλη της οικογένειας.Τον Ιανουάριο του 2016, η έγκυος Dinahleigh και ο σύντροφός της, Αnthony, διοργάνωσαν ένα πάρτυ έκπληξη στο σπίτι τους στην Lake Mary της Φλώριδας.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε τους στενούς του φίλους και τα μέλη της οικογένειας και έδωσαν παραγγελία στο ζαχαροπλαστείο να ετοιμάσουν μια τούρτα που να αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού με μπλε ή ροζ γέμιση – όμως όπως και οι καλεσμένοι τους, η Dinahleigh και ο Anthony δεν είχαν ιδέα για το φύλο του μωρού μέχρι που έκοψαν την τούρτα.

Ο Anthony ενθουσιάστηκε με το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του. Έκανε την ανακοίνωση στο Instagram, γράφοντας:

“Για όλους εσάς που δεν το γνωρίζετε ήδη, θα γίνω σύντομα μπαμπάς! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και αγχωμένος για όλα αυτά.

Όμως ο Θεός κάνει τα πάντα για ένα λόγο και αυτή συμβαίνει να είναι η μεγαλύτερη ευλογία που ήρθε στη ζωή μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που τη μοιράζομαι με τη γυναίκα που αγαπώ.”

Όμως όταν η Dinahleigh πήγε να κόψει την τούρτα μπροστά στους καλεσμένους της, σοκαρίστηκε γιατί δεν είδε ούτε ροζ ούτε μπλε.

Αντίθετα, ο Anthony έφτασε τη μέση της τούρτας και τράβηξε ένα τετράγωνο κουτί. Τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει εκείνη ή τους καλεσμένους τους για αυτό που ακολούθησε...

Δείτε τι έγινε στο βίντεο:

Φαίνεται πως ο Αnthony είχε άλλα σχέδια. Γονάτισε, άνοιξε το μικρό κουτί και έβγαλε από μέσα ένα δαχτυλίδι, ζητώντας από τη γυναίκα της ζωής του να τον παντρευτεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share