Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Ασυνείδητη γιαγιά βουτάει την εγγονή της...

Τραγική ιστορία

27 Νοεμβρίου 2020 14:00
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Ασυνείδητη γιαγιά βουτάει την εγγονή της...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο συμβάν ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά από το Tennessee της Αμερικής, η οποία στις 11 Αυγούστου βασάνισε φριχτά το ίδιο της το εγγόνι!

Ο λόγος για την Jennifer Vaughn, η οποία αυτή τη στιγμή κατηγορείται για επώδυνη παιδική κακοποίηση, αφού βούτηξε τα πόδια της μόλις 2 ετών εγγονής της σε καυτό νερό!

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την κατάσταση των ποδιών του παιδιού είναι τουλάχιστον σοκαριστικές: Τα ποδαράκια της μικρούλας είναι καλυμμένα με τεράστιες φουσκάλες, αφού το έγκαυμα που υπέστησαν ήταν εξαιρετικά σοβαρό.

Οι Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση και είδαν από κοντά το παιδί ανέφεραν, ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο φριχτό έγκαυμα σε παιδί. Το χειρότερο δε είναι, ότι οι γιατροί λένε στη μητέρα, ότι η κατάσταση των εγκαυμάτων επιδεινώνεται.

Το παιδί έχει ήδη χειρουργηθεί δύο φορές μέχρι τώρα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το δέρμα δεν αναρρώνει όπως ήλπιζαν οι γιατροί, ενώ το παιδί αντιμετωπίζει φριχτούς πόνους.

Ωστόσο, οι χειρουργοί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν ξανά τη μικρούλα Kaylee την επόμενη εβδομάδα. Με την ευκαιρία διαβάστε και αυτό: Έθαψαν την γιαγιά τους μαζί με το κινητό της πριν 5 χρόνια: Μέχρι που συνέβη το... απίθανο!

Τόνισαν, πάντως, στη μαμά, ότι το παιδί διατρέχει σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης στις πληγές και υπάρχει πιθανότητα ακόμα και να χάσει τα πόδια του.

Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με τη μητέρα της μικρής, η γιαγιά παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε καυτό νερό ως τιμωρία επειδή περνούσε μια «κακή μέρα».

Πιο συγκεκριμένα, η μαμά είχε αφήσει την Kaylee στο σπίτι της γιαγιάς -που είναι η μητέρα του συντρόφου της- προκειμένου να πάει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της για μπάνιο.

Η μικρή είχε ξαναμείνει στο σπίτι της γιαγιάς στο παρελθόν. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η ίδια η γιαγιά κάλεσε τη μητέρα, ζητώντας της να γυρίσει αμέσως πίσω. «Άκουγα την κόρη μου να ουρλιάζει. Όταν έφτασα στο σπίτι, η μέλλουσα πεθερά μου δεν μου έλεγε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στην αρχή μου είπε, ότι την είχε αφήσει για λίγο στο μπάνιο, ωστόσο έπειτα παραδέχτηκε, ότι είχε βουτήξει η ίδια τα πόδια της σε καυτό νερό γιατί δεν συμπεριφερόταν καλά», είπε η μητέρα στα μέσα ενημέρωσης και συμπλήρωσε: «Αυτό δεν το κάνεις ποτέ, ό,τι κι αν σου έχει κάνει ένα 2χρονο, όσο κι αν σε έχει ταλαιπωρήσει!».

Τόνισε, μάλιστα: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα την τιμωρούσα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Θα ήθελα πραγματικά να της κάνει κάποιος το ίδιο!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share