Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Πήγαν να σηκώσουν χρήματα από το ΑΤΜ – Τότε κατάλαβαν ότι η τράπεζα τους…

Απίστευτο περιστατικό!

27 Νοεμβρίου 2020 11:25
Πήγαν να σηκώσουν χρήματα από το ΑΤΜ – Τότε κατάλαβαν ότι η τράπεζα τους…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι άνθρωποι στο παρακάτω βίντεο πήγαν να σηκώσουν χρήματα από το ΑΤΜ, χωρίς να περιμένουν να συμβεί κάτι περίεργο και χωρίς να γνωρίζουν τι τους επιφύλασσε η τράπεζα.

Το ίδιο σοκ έπαθε και ένας άνδρας όταν πήγες να σηκώσει λεφτά και βρήκε μέσα ένα αστρονομικό ποσό. Βέβαια δεν έκανε κάτι τέτοιο μια τράπεζα, αλλά μια άλλη πιο απλή κίνηση. Μια καναδική τράπεζα θέλησε να ευχαριστήσει τους φετινούς της πελάτες, με έναν μοναδικό τρόπο που θα τους έμενε αξέχαστος! Πραγματικά, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους!

Όχι μόνο πρόσφεραν δωρεάν καφέ στους πελάτες τους, αλλά επίσης μετέτρεψαν τα ATM σε αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «αυτόματη ευχαριστήρια μηχανή», εκπλήσσοντας ευχάριστα κάποιους πελάτες που είχαν διαλέξει από πριν, με προσωπικά δώρα για τον καθένα τους!

Δείτε με την ευκαιρία: Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα ΑΤΜ - Δυστυχώς...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αν δείτε αυτό το σημάδι στο ΑΤΜ τραβήξτε την κάρτα σας αμέσως: "Ρουφάνε" χρήματα!

ΑΤΜ: Τους καινούριους τρόπους που έχουν ευφεύρει απατεώνες για να αποσπούν τους αριθμούς pin χρεωστικών και πιστωτικών καρτών αλλά και τα στοιχεία τους, ανακάλυψε η αστυνομία του Λονδίνου.

Οι βρετανικές αρχές βρήκαν κάμερες πολύ μικρού μεγέθους ενσωματωμένες σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων του Λονδίνου, οι οποίες είναι σχεδόν αδύνατον να τραβήξουν την προσοχή αφού στην ουσία το μόνο που φαίνεται είναι μικρή τρυπίτσα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Πανικός μπροστά από ΑΤΜ - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με αυτό που αντίκρισαν (Video)

ATM σημάδι κλέβουν

Η κάμερα είναι συνήθως κρυμμένη σε ένα περίβλημα που τοποθετείτε πάνω από την εσοχή εξαγωγής των χαρτονομισμάτων. Η γωνία είναι ιδανική για να μπορεί να καταγράφει η κάμερα τους αριθμούς pin της κάρτας.

Η αστυνομία του Λονδίνου έχει βρει μέχρι στιγμής τέσσερα ΑΤΜ στα οποία οι δράστες είχαν τοποθετήσει κάμερες.

Οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται στενά με τις τράπεζες για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share