Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Έριξε μέσα σε μια σακούλα, χυμό λεμονιού και κέρματα - Θα σωθείτε από...

Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;

27 Νοεμβρίου 2020 08:06
Έριξε μέσα σε μια σακούλα, χυμό λεμονιού και κέρματα - Θα σωθείτε από...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε τι έγινε όταν μέσα σε μια σακούλα έριξαν χυμό λεμονιού και κέρματα... Δε φαντάζεστε ποιο είναι το αποτέλεσμα!

Πρόκειται για το πιο έξυπνο και αποτελεσματικό κόλπο που θα το κάνετε αμέσως, για να ηρεμήσετε από τα κουνούπια (που ναι, υπάρχουν ακόμα) και άλλα έντομα που κάνουν την παρουσία τους αισθητή στο σπίτι σας.

κέρματα tips

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια σακούλα, νερό, χυμό μοσχολέμονου και μερικά κέρματα. Βάλτε τα όλα μαζί και τοποθετήστε το σε κάποια πόρτα. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχουν εξαφανιστεί όλα. Εκτός όμως από αυτό το κόλπο, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βρείτε κέρματα πάνω σε τάφο.

Τέρμα τα ψέματα: Αυτά είναι τα κέρματα των Δραχμών που μπορείς να πουλήσεις μέχρι και 5.000 ευρώ!

Επειδή έχει δημιουργηθεί τεράστια σούσουρο γύρω από την συγκεκριμένη είδηση τονίζουμε ότι οι συλλέκτες μπορεί να προσφέρουν μέχρι και 5.000 ευρώ για τα κέρματα των 100 δραχμών, αλλά όχι όλα!

Φυσικά, σύμφωνα με εκτιμητή νομισμάτων, αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν ορισμένα σπάνια νομίσματα. Τα κοινά νομίσματα των 100 δραχμών, πωλούνται μόλις 2 ευρώ το κιλό.

Υπάρχουν κέρματα με τον Μέγα Αλέξανδρο που ένας απλός πολίτης δύσκολα θα έχε στη κατοχή του γιατί βγήκαν ελάχιστα στην αγορά. Αυτό, θα κοστίσει σε ένα συλλέκτη 3.000 ευρώ το ένα. Μήπως είσαι από τους ελάχιστους τυχερούς;

Αυτά είναι τα κέρματα των Δραχμών που μπορείς να πουλήσεις 3.000 ευρώ!

Χαμός με τις 100 δραχμές: Ποια η τεράστια αξία τους και πόσο κοστίζουν;

Σε δυσθεώρητα ύψη έχει εκτοξευθεί η αξία των κερμάτων των 100 δραχμών με την προτομή του Μέγα Αλέξανδρου, τα οποία κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του 1990. Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από αγγελίες με νομίσματα των 100 δραχμών, ανεβάζοντας την αξία αυτών των κερμάτων ακόμη και στις 5.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ποδαρά, ειδικό επί των συλλεκτικών νομισμάτων από το greekcoins.gr, που δραστηριοποιείται στο ελληνικό νόμισμα για 100 δραχμές πάνω από 15 χρόνια, στην πραγματικότητα η αξία αυτών των νομισμάτων, με λίγες εξαιρέσεις, είναι στα… 2 με 3 ευρώ το κιλό.

«Αντικειμενικά, τα κατοστάρικα αυτά σε «κυκλοφορημένες» καταστάσεις που έχει κρατήσει ο κόσμος δεν έχουν κάποια αξία. Για να λέμε την αλήθεια, κάνουν 2 με 3 ευρώ το κιλό!», υπογραμμίζει.

100 δραχμές αξία

Σύμφωνα με τον ίδιο, «σε ακυκλοφόρητες καταστάσεις ή σε μασούρια της Τραπέζης Ελλάδος έχουν κάποια συλλεκτική αξία. Του 2000 κάνουν περίπου 2 ευρώ το κομμάτι, του 1990, 1992 & 1994 περίπου 4 με 5 ευρώ το κομμάτι, ενώ του 1998 -που θεωρούνται τα «δύσκολα»- κάνουν περίπου 15 ευρώ το κομμάτι». Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα νομίσματα των 100 δραχμών, που κοστίζουν 3.000 ευρώ το ένα.

«Με χρονολογία κοπής 1990 είναι γνωστά περίπου 15 κομμάτια που έχουν κοπεί σε PROOF κατάσταση και κάνουν περίπου 3.000 ευρώ το καθένα. Αυτά όμως βρίσκονται σε χέρια συλλεκτών και όχι στα βαζάκια του κόσμου!» υπογραμμίζει ο κ. Ποδαράς. Εκτός όμως, από τις 100 δραχμές, δείτε εδώ τι είχε συμβεί με το χαρτονόμισμα που είχε πάνω την Αγία Σοφιά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share