Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βούβαλος ήρθε αντιμέτωπος με ένα λιοντάρι αλλά αυτό που έγινε μετά θα σας εκπλήξει (video)

Απίστευτο θέαμα

26 Νοεμβρίου 2020 18:08
Βούβαλος ήρθε αντιμέτωπος με ένα λιοντάρι αλλά αυτό που έγινε μετά θα σας εκπλήξει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα λιοντάρια όπως γνωρίζουμε όλοι είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα αλλά όταν έρχονται σε κόντρα με άλλα ζώα γίνεται η μάχη των "αιώνων", όπως για παράδειγμα όταν ένα λιοντάρι ήρθε σε κόντρα με ένα ανακόντα.

Συγκεκριμένα τρία λιοντάρια στο εθνικό πάρκο Kruger επιτέθηκαν σε βούβαλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Με τη σειρά τα λιοντάρια προσπάθησαν να πιάσουν το ζώο, που αντιστεκόταν με θάρρος για να σώσει τη ζωή του από τους τρομερούς κυνηγούς. Και ήταν τόσο αλαφιασμένο το ζώο, που προσπαθώντας να σωθεί, δεν πρόσεξε το σταματημένο τζιπ με τους τουρίστες κι έπεσε επάνω του.

«Εκπλαγήκαμε πολύ όταν ο βούβαλος συγκρούστηκε με το όχημα μπροστά μας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνέβη ήταν “μακάρι να είχα κι εγώ την κάμερά μου να το βιντεοσκοπήσω”» είπε μια από τις τουρίστριες.

Ευτυχώς από το τρακάρισμα ο βούβαλος δεν έπαθε τίποτα, μάλιστα η σύγκρουση τρόμαξε το λιοντάρι και το φυτοφάγο ζώο κέρδισε λίγο χρόνο και βρήκε την ευκαιρία να τρέξει να σωθεί από τους διώκτες του.

Δείτε το βίντεο

9 Λέαινες κατασπαράζουν αρσενικό λιοντάρι - Ανατριχιαστικό!

9 λέαινες όρμηξαν για να σκοτώσουν τον γέρο αρχηγό της αγέλης.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο στα δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας και το κατέγραψε με βιντεοκάμερα επισκέπτης που έκανε φωτογραφικό σαφάρι.

Ευτυχώς το αρσενικό λιοντάρι σώθηκε, χάρη στην επέμβαση των φροντιστών του πάρκου με πυροσβεστήρες. Αλλοι υποστηρίζουν ότι τα θηλυκά λιοντάρια επιτέθηκαν στο γερασμένο αρσενικό επειδή δεν μπορεί να ηγείται πλέον της αγέλης και άλλοι ότι έγινε... παρεξήγηση για το φαγητό.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Η τρομακτική αναμέτρηση των τριών λιονταριών για την κυριαρχία που όλοι έμειναν "κόκκαλο"

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share