Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Εστιάτορας έκλεινε το μαγαζί του λόγω κορωνοϊού - Αυτό που έκανε ο τελευταίος του πελάτης δεν το πίστευε

Απίστευτη κίνηση

25 Νοεμβρίου 2020 13:18
Εστιάτορας έκλεινε το μαγαζί του λόγω κορωνοϊού - Αυτό που έκανε ο τελευταίος του πελάτης δεν το πίστευε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός εκτός από την θλίψη που φέρνει καθημερινώς με την κατάσταση των κρουσμάτων αλλά και των θανάτων έχει καταφέρει να καταστρέψει οικονομικά και αρκετούς ιδιοκτήτες μαγαζιών. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΟΥ σε επίσημη ανακοίνωση του ανέφερε ότι τα κρούσματα κορωνοϊού μέσα σε μία εβδομάδα έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατ.

Συγκεκριμένα ένας εστιάτορας στο Κλίβελαντ του Οχάιο αποφάσισε να κλείσει εθελοντικά το εστιατόριό του καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν πνίξει την πόλη. Ο Brendon Ring, μίλησε στο CNN και είπε ότι ενώ έτρωγε το μεσημεριανό του ένας γνωστός πελάτης του μαγαζιού του ήπιε μια μπύρα και πήγε να του πληρώσει τον λογαριασμό αφήνοντάς τον άφωνο.

Ένας πελάτης έκανε μία απίστευτη κίνηση την οποία δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Η Κυριακή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν ανοιχτό το εστιατόριο το οποίο θα ανοίξει ξανά τον Ιανουάριο λόγω του κορωνοϊού. Οι πελάτες το ήξεραν και το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ένας πελάτης πήγε στο μπαρ και παρήγγειλε μια μπύρα ποτήρι. Μετά από δυο γουλιές είπε στον ιδιοκτήτη: «Μπορώ να έχω τον λογαριασμό;»

Μόλις του έδωσαν την απόδειξη πήγε στο τραπέζι του εστιάτορα και του άφησε μια επιταγή 3.007 δολαρίων. Επτά δολάρια είχε η μπύρα και το υπόλοιπο ήταν φιλοδώρημα! Όπως διηγείται ο εστιάτορας του είπε τα χρήματα αυτά να τα μοιραστεί με το προσωπικό. Φεύγοντας τους είπε: «Καλή τύχη παιδιά και θα τα ξαναπούμε όταν ανοίξετε ξανά!»

Όταν την πρωτοκοίταξε νόμιζε ότι το φιλοδώρημα ήταν 300 δολάρια, αλλά δεν είδε το τρίτο μηδενικό. Έβαλε τα γυαλιά του και πάγωσε. Έτρεξε έξω από το εστιατόριο για να τον ρωτήσει μήπως έκανε λάθος.

Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, δεν είναι λάθος. Να το μοιραστείς με το προσωπικό και καλή τύχη σε όλους μας. Καλά Χριστούγεννα και θα τα πούμε όταν ξανανοίξετε». Αρχικά, το προσωπικό δεν δεν τον πίστευε γιατί είναι πλακατζής αλλά όταν τους είπε ότι είναι αλήθεια, μια από τις σερβιτόρες ξέσπασε σε κλάματα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share