Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

6 κορίτσια με 5 ζευγάρια πόδια! Η φωτογραφία-οφθαλμαπάτη που έχει τρελάνει το ίντερνετ!

Πως γίνεται αυτό;

24 Νοεμβρίου 2020 17:23
6 κορίτσια με 5 ζευγάρια πόδια! Η φωτογραφία-οφθαλμαπάτη που έχει τρελάνει το ίντερνετ!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η φωτογραφία viral που έχει τρελάνει τον κόσμο του ίντερνετ που πασχίζει να βρει τη λύση! Στη φωτογραφία ποζάρουν 6 νεαρά κορίτσια. Μία από αυτές τις κοπέλες φαίνεται να της λείπουν τα πόδια της έτσι όπως κάθεται μπροστά από την κάμερα!

Πρόκειται για μία οπτική οφθαλμαπάτη που μόνο ένας έξυπνος και ικανός παρατηρητής, θα μπορέσει να λύσει το μυστήριο που έθεσαν οι κοπέλες μέσα από αυτήν τη φωτογραφία!

Κάντε μία προσπάθεια και βρείτε τη λύση αβοήθητοι, ώστε να τσεκάρετε την ικανότητα σας στην παρατήρηση, κοιτώντας ξανά και ξανά τη φωτογραφία!

Βρήκατε την άκρη; Ανακαλύψατε γιατί και πως τα πόδια της κοπέλας είναι “εξαφανισμένα”;

Αν όχι θα σας βοηθήσουμε λίγο παραπάνω..

Από κάτω ακολουθεί η φωτογραφία με τα σώματα των φιλενάδων τονισμένα, ώστε να ξεχωρίζει η μία από την άλλη! Για ξαναδοκιμάστε τώρα μήπως και έχετε καλύτερη τύχη.

Τα καταφέρατε; Αν ναι πόστάρετε σε σχόλιο τη λύση! Τα τεστ παρατηρητικότητας είναι από τα καλύτερα τεστ για να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο αν μπορείτε να προσέξετε καλά τις λεπτομέρειες, όπως αυτό το τεστ που δημοσίευσε η CIA για να δοκιμάσει τους ακόλουθους της.

Το τεστ παρατηρητικότητας με τα σπίρτα που "λύγισε" όσους το προσπάθησαν

Αρκετοί θέλουν να δοκιμάζουν τον εαυτό τους σε δύσκολα κουίζ και γρίφους ώστε να γίνονται καλύτεροι και πιο παρατηρητικοί όπως ένα τεστ που δημοσίευσε η CIA και ζήτησε από όλους να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε αυτό και να βρουν πόσες τίγρεις βλέπουν.

Συγκεκριμένα στο τεστ παρατηρητικότητας που ακολουθεί, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό και τη λογική σου για να βρεις τη σωστή απάντηση. Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε έναν αναπτήρα και μερικά σπίρτα. Πόσα σπίρτα βλέπετε; Μετρήστε τα καλά και προσπαθήστε να βάλετε λίγο τη λογική για να βρείτε τη σωστή απάντηση!

Δείτε την εικόνα

Παρακάτω η απάντηση

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share