Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Σπείρα επιχειρεί να ληστέψει παππού σε ΑΤΜ - Αυτό που ακολουθεί όμως... (Video)

Αδιανόητο

24 Νοεμβρίου 2020 15:41
Σπείρα επιχειρεί να ληστέψει παππού σε ΑΤΜ - Αυτό που ακολουθεί όμως... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άτυχος παππούς με το που πάει να αποχωρήσει από ΑΤΜ, τέσσερις νεαροί επιχειρούν να τον ληστέψουν αλλά αυτό που ακολουθεί δεν το περίμεναν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους! Παράλληλα, πανικός επικράτησε μπροστά από ΑΤΜ και ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με αυτό που αντίκρισαν.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο "χτυπάει" συχνά σπείρα Ρομά, εξαιτίας του ότι πρόκειται για έναν τουρισμό προορισμό, καθώς σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Μουσείο του Λούβρου! Μάλιστα όπως ισχυρίζονται οι Αρχές του Παρισιού πίσω από τα "πιτσιρίκια" κρύβεται μεγάλη σπείρα Ρομά που χτυπάει σχεδόν καθημερινά!

50χρονη ούρλιαζε μπροστά από ΑΤΜ: Δευτερόλεπτα μετά δεν την... πλησίαζε κανείς!

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε μία γυναίκα όταν θέλησε να πάει στο ATM και να βγάλει λεφτά για να προχωρήσει στις αγορές της.

Λίγο όμως πριν ξεκινήσει την διαδικασία, αντίκρισε κάτι που της… «έκοψε» το αίμα.

Παρά την αρχική παγωμάρα, η γυναίκα έβγαλε το κινητό της και αποθανάτισε το γεγονός και λίγο μετά που το «ανέβασε» στα social media, το περιεχόμενο έγινε viral.

Αμέσως, ειδοποίησε τις αρχές καθώς πάνω στο ATM ήταν ένας τεράστιος πύθωνας με το στόμα ανοικτό, ενώ μια αντίστοιχη είδηση μας απασχόλησε και την περασμένη εβδομάδα.

ATM φίδι

Πήγε να σηκώσει 200 ευρώ από το ΑΤΜ: Τότε είδε στον λογαριασμού του... 8.200.000! Πάγωσε με την αποκάλυψη

Ένας άνδρας πήγε να κάνει ανάληψη στο ΑΤΜ και, προς έκπληξή του, ανακάλυψε πως, αντί για 1.700 δολάρια που περίμενε να έχει, είχε… 8,2 εκατομμύρια δολάρια!

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη 200 δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό και είδα ότι είχα 8,2 εκατ. δολάρια», δήλωσε ο άνδρας.

ΑΤΜ: Τότε είδε στον λογαριασμού του... 8.200.000! Πάγωσε με την αποκάλυψη

Με το που το είδε, πίστεψε πως είχε γίνει κάποιο λάθος στην εκτύπωση της απόδειξης, αλλά όταν ξαναέβαλε την κάρτα του στο ΑΤΜ είδε πως όντως έχει στον λογαριασμό του το απίστευτο ποσό των 8,2 εκατομμυρίων.

Στη συνέχεια, ο άνδρας επικοινώνησε με την τράπεζα και διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος, με αποτέλεσμα τα χρήματα να αφαιρεθούν από το λογαριασμό του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 50χρονος πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του - Αυτό που έγινε στην συνέχεια...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share