Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Γάμος κατέληξε σε εφιάλτη για 23χρονη - Πάγωσαν οι καλεσμένοι με αυτό που έκανε ο γαμπρός

Αδιανόητο περιστατικό

24 Νοεμβρίου 2020 15:11
Γάμος κατέληξε σε εφιάλτη για 23χρονη -  Πάγωσαν οι καλεσμένοι με αυτό που έκανε ο γαμπρός
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύσκολα θα ξεχάσει μια 23χρονη όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της. Ο γαμπρός είχε τη φαεινή ιδέα να απευθυνθεί στην παραγωγή του τηλεοπτικού σόου «Don’t Tell The Bride» (Μην το πεις στη νύφη) για να διοργανώσει το γάμο τους. Επίσης, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας γαμπρός ανυπομονούσε να δει τη νύφη για πρώτη φορά, όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»!

Μόνο που φάνηκε από το αποτέλεσμα ότι δεν ήξερε καθόλου καλά την Steph. Η ίδια είχε όνειρο να ζήσει την ημέρα του γάμου της δίπλα στη φύση. Μόνο που ο Billy ένα μεγάλο μέρος του ποσού που ζήτησε από την παραγωγή για να σχεδιάσει την ημέρα του γάμου του (με την προϋπόθεση να μην αποκαλύψει τίποτα στη νύφη μέχρι την τελετή) το διέθεσε σε μια...δυσάρεστη για τη σύζυγό του έκπληξη.

14.000 λίρες Αγγλίας διετέθηκαν σε έναν γάμο με 50 γουρούνια (που θα συνόδευαν τη νύφη στο γάμο) και παράνυμφους ντυμένες «ροζ γουρούνια». Τα γουρούνια κυλίστηκαν στις λάσπες και φυσικά (!) δεν ανταποκρίθηκαν στο «αίτημα» του γαμπρού να συνοδεύσουν τη νύφη.

Γάμος κατέληξε σε εφιάλτη για 23χρονη

Αποτέλεσμα ήταν η ημέρα του γάμου να είναι ένα βατερλώ και ένας αισθητικός εφιάλτης που φυσικά έγινε viral κάνοντας το γύρο των βρετανικών social media. Μάλιστα κατά την προβολή του επεισοδίου οι χρήστες του Twitter δεν σταματούσαν να σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ τα όσα διαδραματίστηκαν.

Αν αναρωτιέστε πώς γεννήθηκε η ιδέα στον γαμπρό για την διοργάνωση ενός τέτοιου γάμου, η απάντηση βρίσκεται στο παρατσούκλι της νύφης: «Miss Piggy». «Αυτό είναι αστείο! Δεν ήθελα έναν «θεματικό» γάμο! Ηθελα έναν όμορφο γάμο» δήλωσε η ίδια.

Γαμπρός αφήνει τη νύφη την ώρα του γάμου και γονατίζει στην κόρη της - Θα δακρύσετε (Video)

Γαμπρός άφησε τη νύφη, διέκοψε το γάμο και έκανε κάτι που μόλις το δείτε θα σας κάνει να δακρύσετε. Κατευθύνθηκε προς το σημείο που βρισκόταν η κόρη της νύφης από προηγούμενο γάμο και γονάτισε μπροστά στη μικρή, στην οποία έδωσε όρκο πως θα την έχει σαν πραγματική του κόρη.

Το βίντεο είναι άκρως συγκινητικό:

Ενώ, σε ένα άλλο περιστατικό ένας γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share