Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκύλος δεν "έριξε" ούτε ένα βλέμμα στον ιδιοκτήτη του - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό

24 Νοεμβρίου 2020 14:00
Σκύλος δεν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά είναι από τα πιο απίστευτα ζώα που υπάρχουν τα οποία με τις πράξεις τους αλλά και τις εκφράσεις τους μπορούν να μας χαρίσουν αρκετές στιγμές γέλιου, όπως με αυτό τον σκύλο όπου "κοροϊδεύει" τον ιδιοκτήτη του για κάτι που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Συγκεκριμένα viral έχει γίνει το βίντεο ενός σκύλου που φαίνεται πως θύμωσε πολύ με την ιδιοκτήτριά του αφού εκείνη τον πήγε στον κτηνίατρο για καθαρισμό δοντιών. Ο Φριτζ, ένα Λαμπραντόρ δύο χρονών από το Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, αρνείται να κοιτάξει προς το μέρος της Μπρετ Μόρτιμε στην επιστροφή από τον κτηνίατρο, κάνοντάς της... μούτρα μέσα στο αυτοκίνητο.

Η ίδια κατέγραψε την ξεκαρδιστική του αντίδραση με την κάμερα του κινητού της και ο Φριτζ έγινε viral, με τους χρήστες του Twitter να του συμπαραστέκονται. Η ίδια μίλησε στο Live 13 εξηγώντας πως ο σκύλος έπρεπε να πάει για καθαρισμό για να μην έχει προβλήματα με τα δόντια του και πως όταν γύρισε να τον πάρει δεν ήταν χαρούμενος που την έβλεπε.

«Αισθάνθηκα άσχημα αλλά έγινε για το καλό του», σημειώνει. Ο Φριτζ τελικά την συγχώρησε αφού τον πήγε μια βόλτα πριν γυρίσουν σπίτι και πλέον φαίνεται πως το έχει ξεχάσει.

Δείτε το βίντεο

Αυτός ο σκύλος θυμίζει κακοποιό από κινηματογραφική ταινία - Ο λόγος θα σας τρελάνει (βίντεο)

Πολλά σκυλιά στον κόσμο δεν μοιάζουν μεταξύ τους διότι πάντα υπάρχει κάτι πάνω τους που τα κάνει ξεχωριστά όπως σε αυτή την περίπτωση με το βλέμμα ενός σκύλου. Επίσης δείτε αυτό τον σκύλο που προσπαθεί να "κοροϊδέψει" το αφεντικό του.

Συγκεκριμένα η 29χρονη Νατνίτσα από την Ταϊλάνδη ερωτεύτηκε τον παράξενο σκύλο με την πρώτη ματιά και αποφάσισε να τον υιοθετήσει από το καταφύγιο αδέσποτων, στην Μπανγκόκ. Ο Λάκι (Τυχερός) έχει ένα σημάδι στη γούνα του πάνω από το μάτι, που μοιάζει με μαύρο, τεράστιο φρύδι.

Αυτό το παράξενο χαρακτηριστικό κάνει τον σκύλο να μοιάζει με κακοποιό που έχει βγει κατευθείαν από κινηματογραφική ταινία. Ενώ τα ματάκια του που έχουν διαφορετικό χρώμα προσδίδουν ακόμη περισσότερο σασπένς στην όλη εμφάνιση του αξιολάτρευτου σκύλου.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share