Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Γύρισαν όλοι να δουν τη νύφη που έμπαινε στην εκκλησία - Αυτό που έκανε όμως... (Video)

Ποια ήταν η κίνησή της που τους άφησε όλους έκπληκτους

24 Νοεμβρίου 2020 11:17
Γύρισαν όλοι να δουν τη νύφη που έμπαινε στην εκκλησία - Αυτό που έκανε όμως... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στους περισσότερους γάμους, οι νύφες αγαπούν να βάζουν την προσωπική τους πινελιά σε αυτή την ξεχωριστή τους μέρα. Έτσι, όταν η Mary Holand Tosse, από τη Νορβηγία, σχεδίαζε τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Ronny Eidsvik, είχε μια ιδιαίτερη ιδέα στο μυαλό της.

Οι βαριές ξύλινες πόρτες ανοίγουν και καθώς η νύφη συνοδεύεται από τον πατέρα της στο διάδρομο στην όμορφα φωτισμένη εκκλησία και με ένα παραδοσιακό τραγούδι γάμου να ακούγεται, όλα σταματούν.

Οι καλεσμένοι γυρίζουν να δουν τη νύφη ενώ μπαίνει στην εκκλησία. Τότε, η επόμενη κίνησή της, αφήνει τους πάντες έκπληκτους! Η Mary είχε κρύψει πίσω από την πλάτη της ένα μικρόφωνο. Το τραβάει και αρχίζει να μιλά στον αρραβωνιαστικό της καθώς περπατά στο διάδρομο, σφίγγοντας το μπουκέτο με τα ανοιχτόχρωμα κίτρινα τριαντάφυλλα στο χέρι της. Επίσης, σε ένα ακόμη περίεργο περιστατικό ένας γαμπρός ανυπομονούσε να δει τη νύφη για πρώτη φορά, όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»!

Όλοι οι καλεσμένοι στην εκκλησία συγκινούνται από αυτή την έκπληξη γεμάτη αγάπη. Όλοι γοητεύονται από την παράστασή της. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την απίστευτη σκηνή και επίσης να δείτε ποιος άλλος συμμετείχε στην έκπληξη!

Νύφη βίωσε το απόλυτο απρόοπτο λίγα λεπτά πριν το γάμο! (Video)

Απίθανο χουνέρι για νύφη που επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ξεκινήσει τη διαδρομή της για την εκκλησία. Και φυσικά, τα απρόοπτα παραμονεύουν στο γάμο.

Δείτε τι της συνέβη στο βίντεο:

Ενώ, ένας γαμπρός άφησε τη νύφη, διέκοψε το γάμο και έκανε κάτι που μόλις το δείτε θα σας κάνει να δακρύσετε.

Νύφη είχε αμφιβολίες για τον γάμο της και το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της - Η ιστορία της θα σας σοκάρει (Video)

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της. Επίσης δείτε τη σοκαριστική στιγμή από το γάμο ενός ζευγαριού, που έχει κάνει τους πάντες να «παγώσουν» στα social media.

Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της τη δική της συγκινητική ιστορία, αλλά η μοίρα μιλάει τελευταία αφού η γιαγιά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει, αναφέρεται στον παππού του γαμπρού!

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος! Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share