Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Το Αλτσχάιμερ και το τυρί: Το ανέκδοτο της ημέρας 23/11

Τρομερό γέλιο!

23 Νοεμβρίου 2020 06:41
Το Αλτσχάιμερ και το τυρί: Το ανέκδοτο της ημέρας 23/11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (23/11) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό!

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Κυριούλα μπαίνει στον μπακάλη της γειτονιάς, τον καλημερίζει και του ζητάει μισό κιλό τυρί Αλτσχάιμερ.

Εμβρόντητος ο μπακάλης της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί. "Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα." Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!"

Ο μπακάλης προσπαθεί να της εξηγήσει ότι μάλλον κάνει κάποιο λάθος, διότι αυτός ποτέ δεν έχει φέρει τέτοιο τυρί και στο τέλος της λέει: "Μήπως το αγοράσατε από τον Βασιλόπουλο και δεν το θυμάστε;" Απογοητευμένη, φεύγει και πάει στον Βασιλόπουλο. Κατευθύνεται στον πάγκο των τυριών και ζητάει και πάλι 1/2 κιλό τυρί Αλτσχάιμερ.

ανέκδοτα

Ο υπάλληλος ευγενικότατα της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί. "Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα. "Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!"

Αφού γίνεται μια ψιλοφασαρία , η κυριούλα ζητά τον διευθυντή του καταστήματος. Έρχεται ο διευθυντής, της επαναλαμβάνει τα ίδια, η κυριούλα έχει πλέον απογοητευτεί πλήρως και ανήμπορη να επιμείνει πλέον, καταλήγει: "Τι να σας πω βρε παιδιά μου..." Φέρνει το δάχτυλο στο κεφάλι... "Έχω κι αυτό το Έμενταλ που με ταλαιπωρεί...!"

Bonus ανέκδοτα - Οι 3 φαντάροι και το ξυραφάκι

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Σε ένα στρατόπεδο δίπλα ήταν μια φορά ένα σπίτι με τρεις π@@νες και έτσι το βράδυ όλοι οι φαντάροι πήγαιναν εκεί.

Έτσι λοιπόν ο διοικητής, αφού είδε ότι συνεχιζόταν αυτή η ιστορία για πολύ καιρό, πήγε μια μέρα στο σπίτι και βρίσκει τις τρεις κοπέλες και τους λέει, ότι για να μην τους κλείσει το σπίτι να κάνουν ότι θα τους πει, αυτές απάντησαν φυσικά ναι.

Τους είπε λοιπόν να βάλουν από ένα ξυραφάκι η καθεμία τους στο γεννητικό της όργανο ώστε την άλλη μέρα να δει ο διοικητής ποιοι από τους στρατιώτες του πηγαίνουν. Και έτσι και έγινε. Την άλλη μέρα το πρωί ο διοικητής λέει στην πρωινή αναφορά ότι σήμερα ήρθε γιατρός για να σας εξετάσει μόνο κατεβάσετε όλοι τα παντελόνια σας.

Μετά την εξέταση ο γιατρός λέει: «Όλοι οι φαντάροι είχαν κομμένες τις πο@@@ες τους και μόνο ένας δεν την είχε κόψει».

Τότε ο διοικητής είπε να του δώσουν τιμητική άδεια, αλλά πριν φύγει, ήθελε να τους βγάλει ένα λόγο για την ηθική.

Τότε ο γιατρός του λέει: «Κύριε διοικητά να ακυρώσετε τον λόγο, γιατί ο στρατιώτης δεν μπορεί να μιλήσει».

Ο διοικητής του απαντά «και γιατί δεν μπορεί να μιλήσει» και ο γιατρός του λέει: «Αυτός κύριε διοικητά έχει κομμένη την γλώσσα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share