Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος "κοροϊδεύει" τον ιδιοκτήτη του για κάτι το οποίο δεν σας πάει το μυαλό

Απίστευτο

22 Νοεμβρίου 2020 17:13
Αυτός ο σκύλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι είναι πανέξυπνα και πολλές φορές μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να τους καταλάβει κανείς, όπως αυτός ο σκύλος που εξαφανίστηκε από τα μάτια της ιδιοκτήτριας του όπου και τον βρήκε σε σημείο που δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα ένας πανέξυπνος σκύλος κατάφερε να γίνει viral, καθώς «κορόιδεψε» τον ιδιοκτήτη του, κάνοντάς τον να πιστεύει ότι δεν είχε φάει τη λιχουδιά που του είχε αφήσει στο τραπέζι.

Στο βίντεο, που αρχικά κοινοποιήθηκε στο TikTok από τον @lilylikecat, ο ιδιοκτήτης του σκύλου βρίσκεται δίπλα σε ένα χαμηλό τραπέζι μαζί με τον αξιολάτρευτο σκύλο του, ένα πανέμορφο golden retriever. Ο άντρας παίρνει μια λιχουδιά από ένα συρτάρι και την τοποθετεί στο τραπέζι. Πριν φύγει, ζητάει από τον σκύλο του να μην τη φάει και να την αφήσει εκεί.

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο άντρας φεύγει, ο σκύλος τρώει τη λιχουδιά. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς το συρτάρι, το ανοίγει, παίρνει μια άλλη λιχουδιά και τη βάζει στο τραπέζι.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Σκύλος ήρθε σε επαφή με πύθωνα αλλά αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο (βίντεο)

Τα σκυλιά μπορεί να θεωρούνται φύλακες αλλά και οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά μόλις συναντήσουν στο δρόμο τους κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλάζουν "δρόμο". Επίσης δείτε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ένα σκύλο και έναν καρχαρία.

Συγκεκριμένα ένας άντρας στην Ταϊλάνδη κατέγραψε με την κάμερα του ένα απίστευτο στιγμιότυπο, βλέποντας έξω απ' το σπίτι του ένα σκύλο να πατάει έναν τεράστιο πύθωνα. Ο σκύλος θέλησε να περάσει πάνω απ' το τεράστιο ερπετό, το οποίο έχοντας πριν από ελάχιστη ώρα πάρει το γεύμα του, έμοιαζε σαν υπνωτισμένο, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει καθόλου.

Δείτε το απίθανο στιγμιότυπο στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share