Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Νύφη είχε αμφιβολίες για τον γάμο της και το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της - Η ιστορία της θα σας σοκάρει (Video)

Σοκαριστική ιστορία

19 Νοεμβρίου 2020 10:47
Νύφη είχε αμφιβολίες για τον γάμο της και το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της - Η ιστορία της θα σας σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της. Επίσης δείτε τη σοκαριστική στιγμή από το γάμο ενός ζευγαριού, που έχει κάνει τους πάντες να «παγώσουν» στα social media.

Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της τη δική της συγκινητική ιστορία, αλλά η μοίρα μιλάει τελευταία αφού η γιαγιά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει, αναφέρεται στον παππού του γαμπρού!

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος! Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Νύφη ακύρωσε γάμο - Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ανακάλυψε για τον σύντροφό της

Την απόφαση να ακυρώσει τον γάμο που είχε προγραμματίσει τους επόμενους μήνες πήρε μία νύφη, ύστερα από μία ανακάλυψη που έκανε για τον σύντροφό της. Μάλιστα, τις... αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο σύντροφος της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, ο Τζος μπήκε στον λογαριασμό του στο Reddit και εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός πως η Έμα σχεδίαζε να πάρει νυφικό που στοίχιζε περισσότερα από 1.000 δολάρια.

Νύφη ακύρωσε γάμο

Όμως, η σύντροφός του ανακάλυψε το ποστάρισμα που έκανε, μια και χρησιμοποίησε τα κανονικά του στοιχεία και είχε αποθηκευμένους τους κωδικούς στο κινητό του. Έτσι, πήρε απόφαση να βάλει... τέλος στην σχέση τους. Επίσης, ένα γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα καθώς είδε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall.

Χαμός σε γάμο - Γαμπρός διέκοψε την τελετή και η νύφη «πάγωσε» (Video)

Μάρτυρες σ’ ένα ασυνήθιστο θέαμα έγιναν οι οικογένειες και οι καλεσμένοι ενός γάμου, όταν ο γαμπρός ζήτησε από τον ιερέα να σταματήσει για λίγο την τελετή. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα άπαντες πάγωσαν στην αίθουσα.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, η αγωνία έδωσε την θέση της σε τρελά γέλια, μια και όλο αυτό το σκηνικό αποτέλεσε μία φάρσα του γαμπρού προς την νύφη. Βέβαια, ουδείς γνωρίζει τι έγινε μόλις τελείωσε η τελετή και αν το ζευγάρι είναι ακόμα… μαζί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ραβίνος που έκανε την τελετή, σύμφωνα με το έθιμο, γύρισε προς την πλευρά του γαμπρού και τον ρώτησε αν δέχεται τη νύφη για γυναίκα του. Αυτός, αντί να απαντήσει άμεσα και καταφατικά, γύρισε προς τον ιερέα και του ζήτησε ένα λεπτό.

Τότε, πήγε στην πλευρά που ήταν οι κουμπάροι του, μαζεύτηκαν όλοι σ’ ένα κύκλο και έκαναν πως το κουβέντιαζαν. Έπειτα από λίγο, ο γαμπρός επέστρεψε στην θέση του και απάντησε: «Ναι, δέχομαι», προκαλώντας τρελά γέλια στο κοινό που ήταν από κάτω. Ενώ, σάλος προκλήθηκε σε έναν άλλο γάμο με την νύφη να ζητάει για δώρο γενναίες καταθέσεις και να υπόσχεται "πικάντικα" ανταλλάγματα στους καλεσμένους της

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στα social media, όπου σχεδόν άμεσα έγινε viral. Πάντως, ξεκίνησε και μία κουβέντα μεταξύ των χρηστών, αναφορικά με το αν η κίνηση του γαμπρού ήταν αποδεκτή ή είχε ξεπεράσει τα όρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share