Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα κατέβασε το εσώρουχό της μέσα στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας αφήσει άναυδους (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

18 Νοεμβρίου 2020 20:59
Γυναίκα κατέβασε το εσώρουχό της μέσα στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας αφήσει άναυδους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ-μάρκετ όταν μια γυναίκα εκεί που ψώνιζε, ξαφνικά φάνηκε να μην…κρατιέται! Οι κάμερες ασφαλείας του σούπερ-μάρκετ «έπιασαν» τη κυρία την ώρα που βρισκόταν μέσα σε ένα διάδρομο με ψυγεία να φαίνεται “ανήσυχη”.

Έτσι λοιπόν αφού κοίταξε λίγο αριστερά δεξιά και ενώ δίπλα της μια άλλη κυρία κοιτούσε κάτι στο ράφι, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό της και έσκυψε να κάνει την ανάγκη της μέσα στο ψυγείο, στηριζόμενη κιόλας στο καρότσι της! Κάμερες ασφαλείας καθημερινά καταγράφουν τα πιο περίεργα πράγματα, αυτό όμως που επιχείρησε να κάνει αυτή η κοπέλα δεν έχει προηγούμενο.

Δείτε το βίντεο:

Προσέλαβε αποκλειστική νοσοκόμα για τη μητέρα του - Επαθε σοκ μόλις είδε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα! (Video)

Ένας άνδρας δεν εμπιστευόταν από την πρώτη στιγμή την αποκλειστική νοσοκόμα που είχε προσλάβει για να προσέχει την ηλικιωμένη μητέρα του και έτσι έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο. Επίσης, μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην άρρωστη μητέρα της και πάγωσε όταν είδε τι της έκανε η γυναίκα που την πρόσεχε.

Αυτό που είδε θα σας σοκάρει! Δείτε το βίντεο:

Άκουσε ενα φρικτό ήχο στη σοφίτα και έβαλε κάμερα για να μάθει τι ήταν - Όταν την άνοιξε, αυτό που είδε τον έκανε να φρικάρει (Video)

Ένας άνδρας κοιμόταν μια μέρα όταν άκουσε παράξενους θορύβους. Τότε, είδε ένα φως να έρχεται από ένα σωλήνα πάνω από το κεφάλι του. Χωρίς να ξέρει από πού προέρχονται οι θόρυβοι και το φως, έβαλε μία κάμερα στην σοφίτα.

Αυτό που κατέγραψε είναι ενοχλητικό και δείχνει τον γείτονα να ψάχνει στον μικρό χώρο με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στο χέρι του. Σύμφωνα με αναφορές, ο Robert έκανε ανακαίνιση στο σπίτι του και είχε βάλει έναν αφαιρούμενο τοίχο για να έχει πρόσβαση στην σοφίτα τους. Επίσης, ένας άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα!

Εκτός από αυτό, είχε κάνει και αρκετές τρύπες στην μεσοτοιχία για να τους παρακολουθεί. Ο γείτονας συνελήφθη Η οικογένεια ελπίζει να καταδικαστεί για να μπορούν και πάλι να κοιμούνται ήσυχοι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share