Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

23χρονη γυναίκα… αναστήθηκε από τους νεκρούς: Αυτό που έκαναν οι γιατροί…

Απίστευτο αυτό που έκαναν

16 Νοεμβρίου 2020 22:49
23χρονη γυναίκα… αναστήθηκε από τους νεκρούς: Αυτό που έκαναν οι γιατροί…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό, που έκαναν οι γιατροί σε μια 23χρονη γυναίκα, η οποία κυριολεκτικά… αναστήθηκε από τους νεκρούς χάρη σε μια μοναδική τους κίνηση.

Η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε από πνευμονική υπέρταση, μια ασθένεια που προκαλείται από υψηλή πίεση στους πνεύμονες.

Προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν θρόμβους χρειάστηκε να βγάλουν όλο το αίμα από το σώμα της και να χαμηλώσουν τη θερμοκρασία του σώματός της, ενώ φοβερό ήταν αυτό που βρήκαν σε έναν άνδρα, ο οποίος ένιωθε πόνο στον πρωκτό.

Τεχνικά ήταν νεκρή καθώς γινόταν η χειρουργική επέμβαση κι όταν αφαιρέθηκαν οι θρόμβοι από τους πνεύμονές της, το αίμα ξαναγέμισε το σώμα της και η θερμοκρασία της αυξήθηκε, ξαναφέρνοντάς τη στη ζωή.

«Όταν πρωτοάκουσα τι περιλάμβανε η εγχείρηση, τρόμαξα. Βασικά, έπρεπε να με σκοτώσουν για να με ξαναφέρουν στη ζωή» είπε η 23χρονη Ίζι Σκοτ.

«Όμως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Έπρεπε να το πάρω απόφαση» σχολίασε η νεαρή φοιτήτρια θεάτρου στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Ευτυχώς, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, παρά το γεγονός ότι η Ίζι είχε κάποιες επιπλοκές από μια εγκεφαλική αιμορραγία κι έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για περισσότερες από τρεις εβδομάδες.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, η νεαρή Ίζι έπρεπε να τα περάσει όλα αυτά μόνη της στο νοσοκομείο, καθώς λόγω του κορωνοϊού οι συγγενείς της δεν επιτρεπόταν να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

Την έδιωξαν από το αεροπλάνο λόγω του... στήθους της (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε με "θύμα" το μοντέλο Ιβ Τζ. Μαρί η οποία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει με τον επτάχρονο γιο της από το Ντάλας στην πόλη Τάλσα.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την απογείωση, κάποιες αεροσυνοδοί την πλησίασαν και της ζήτησαν να κατέβει από το αεροπλάνο. Ο λόγος ήταν ότι η influencer και μοντέλο του Playboy φορούσε ένα λεοπάρ σύνολο με βαθύ ντεκολτέ, που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της.

Αυτό το σύνολο θεωρήθηκε ανάρμοστη περιβολή από ορισμένα μέλη του πληρώματος, που ενημέρωσαν την νεαρή μητέρα ότι παραβιάζει τον κανονισμό της εταιρείας όσον αφορά στο dress code των επιβατών, και της ζήτησαν να αποχωρήσει από την πτήση.

Η influencer περιγράφει την εμπειρία της ως άκρως εξευτελιστική και αγχωτική, δεδομένου ότι επρόκειτο για το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού της και ουσιαστικά κινδύνεψε να «ξεμείνει» σε ένα αεροδρόμιο μακριά από το σπίτι της. Όταν κάλεσε στη συνέχεια την αεροπορική εταιρεία για να διαμαρτυρηθεί, η Southwest Airlines της προσέφερε αποζημίωση 100 δολαρίων σαν αποζημίωση, όμως η Ιβ επιμένει πως αυτό δεν είναι αρκετό και απαιτεί δημόσια συγγνώμη από την εταιρεία.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share