Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος προκαλεί τον πατέρα του παιδιού να μιλήσουν - Δεν φαντάζεστε τι έκανε (photos)

Αδιανόητο περιστατικό

15 Νοεμβρίου 2020 16:16
Έγκυος προκαλεί τον πατέρα του παιδιού να μιλήσουν - Δεν φαντάζεστε τι έκανε (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία έγκυος προκάλεσε τον πατέρα του παιδιού να μιλήσουν πριν έρθει στον κόσμο το μωρό, αλλά φαίνεται πως δεν τα έχει καταφέρει. Έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι τελείως τρελό.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα γέμισε τους τοίχους και τα πεζοδρόμια της πόλης Frankston της Μελβούρνης με γκράφιτι, έχοντας όλα το ίδιο μήνυμα: «Chris u Need 2 Talk 2 Me B4 Baby is Born or Don't bother After», το οποίο μεταφράζεται: «Κρις πρέπει να μου μιλήσεις πριν γεννηθεί το παιδί αλλιώς μη κάνεις τον κόπο μετά». Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας 28χρονης που νόμιζε ότι είναι έγκυος αλλά μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο.

Οι αρχές της πόλης ξεκίνησαν την αναζήτηση της γυναίκας που κατέστρεψε δημόσια περιουσία, ενώ η κοινότητα του Frankston ζήτησε από τον Κρις, τον μέλλοντα πατέρα, να μιλήσει μαζί της, καθώς θα καταστρέψει όλη την πόλη. Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη.

29χρονη πίστευε πως ήταν έγκυος και πήγε στο γιατρό - Μόλις άκουσε την διάγνωση της κόπηκαν τα γόνατα (photo)

29χρονη πίστευε πως ήταν έγκυος και πήγε στο γιατρό. Μόλις άκουσε την διάγνωση όμως, της κόπηκαν τα γόνατα!Το γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μίας 29χρονης γυναίκας από το Αμπερντίν της Σκοτίας που βίωσε μία απίστευτα τραυματική εμπειρία στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

Πρόκειται για την Λόρεν Νόουλς, η οποία δύο χρόνια πριν και ενώ ήταν ήδη μητέρα ενός αγοριού, διαπίστωσε έπειτα από έναν υπέρηχο στις 7,5 εβδομάδες ότι το έμβρυο που νόμιζε ότι κυοφορούσε, ήταν στην πραγματικότητα μία θανατηφόρα ασθένεια. Επίσης, σοκ προκαλεί και η ιστορία μιας 17χρονης εγκύου

Οι γιατροί διέγνωσαν ένα σύμπλεγμα κυττάρων γνωστό ως τροφοβλαστική ασθένεια κύησης εξηγώντας της ότι αντί έμβρυο, κυοφορούσε επί της ουσίας μία καρκινική μάζα. Ο όγκος μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η Νόουλς υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες, συνέχισε να αυξάνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο δραματική καθώς η νεαρή γυναίκα άρχισε να υποφέρει από οδυνηρές κράμπες στο στομάχι, ενώ μία μέρα αφού ένιωσε έντονη την ανάγκη να σπρώξει, πήγε στην τουαλέτα και εκεί τελικά «γέννησε» μία καρκινική μάζα.

Όπως εξηγεί η ίδια θέλοντας να τονίσει πόσο οδυνηρή ήταν η εμπειρία αυτή, ο όγκος είχε το μέγεθος ενός εμβρύου στις 17 εβδομάδες, ωστόσο ένιωσε ανακούφιση. «Ήξερα ότι ήταν το τέλος, αισθάνθηκα τόσο ευγνώμων που τελικά ο όγκος βγήκε από μέσα μου», σημείωσε η Νόουλς.

Παρόλα, ο όγκος είχε προκαλέσει προβλήματα στο αναπαραγωγικό σύστημα της τότε 27χρονης γυναίκας και οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι θα ήταν δύσκολο να ξαναμείνει έγκυος.

Σήμερα, στα 29 της, η Νόουλς ζει στην Αυστραλία και κατάφερε να αποκτήσει κι άλλο παιδί, ένα κοριτσάκι που είναι πλέον 10 μηνών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share