Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό: Πήγε την κοπέλα του στον τάφο του πατέρα του και... (Video)

Σοκαριστική στιγμή

14 Νοεμβρίου 2020 18:56
Ανατριχιαστικό: Πήγε την κοπέλα του στον τάφο του πατέρα του και... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας νεαρός θέλησε να «γνωρίσει» τη νέα του κοπέλα, στον νεκρό πατέρα του. Έτσι λοιπόν την πήγε στον τάφο του και έγινε κάτι που έκανε και τους δύο να ανατριχιάσουν από συγκίνηση. Επίσης, μια μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του γιου της. Όταν, όμως είδε μια μυστηριώδη γυναίκα να πλησιάζει δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα αυτό που της είπε.

Ο Λόγκαν ένιωσε την παρουσία του πατέρα του και του ζήτησε να δείξει ένα σημάδι, λέγοντας του: «Πατέρα αν είσαι εσύ, κάνε τον ανεμόμυλο να γυρίσει». Κι αμέσως ο ανεμόμυλος άρχησε να γυρνάει!

«Δεν φυσούσε αέρας κι όμως η φτερωτή γύρισε» υπογράμμισε τόσο ο Λόγκαν, όσο κι η Άσλεϊ σε ανάρτηση της στο TikTok. Η νεαρή κοπέλα, όπως είναι φυσικό, σοκαρίστηκε κι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους γνώρισα τον πατέρα του αγοριού μου. Και φίλε μου, κάποιος ήταν πολύ ενθουσιασμένος».

Δείτε το βίντεο:

50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε (photo)

Μια 50χρονη έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο καθώς ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος. Επίσης, ένας 34χρονος Πακιστανός πιάστηκε από κάμερα κινητού να κάνει κάτι το αρρωστημένο με τις κότες του

Ξεκίνησε να σκάβει έναν τάφο - 25 λεπτά μετά τον βρήκαν...

Ένας Αμερικανός νεκροθάφτης βρισκόταν σε ένα λάκκο 2,4 μέτρα βαθύ, όταν ξαφνικά το έδαφος στις πλευρές της τρύπας υποχώρησε, με αποτέλεσμα να θαφτεί ζωντανός.

Όπως ήταν φυσικό, ο 59χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ πανικοβλήθηκε, σύμφωνα με όσα σημειώνει η εφημερίδα, North Jersey, βάσει αστυνομικών αναφορών.

Ο νεκροθάφτης, ευτυχώς, δεν καλύφθηκε ολόκληρος από τα χώματα, αλλά τα πόδια του θάφτηκαν μέχρι τα γόνατα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί και να χρειαστεί να φωνάζει για βοήθεια, τουλάχιστον, 25 λεπτά.

Τελικά, οι συνάδελφοί του με τη βοήθεια μερικών διασωστών κατόρθωσαν να τον απεγκλωβίσουν. Ευτυχώς, τα χώματα δεν τον είχαν σκεπάσει κι έτσι ήταν σε θέση να μπορεί να αναπνέει, περιμένοντας να τον βγάλουν. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος θάβεται ζωντανός, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που αυτές οι γυναίκες ξαπλώνουν πάνω σε τάφους.

Αφού τον τράβηξαν από τον τάφο, ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς παραπονούνταν για πόνους στο στήθος και στην πλάτη.

​Σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει ξεκινήσει έρευνα αναφορά με τα αίτια του ατυχήματος και για το κατά πόσο τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο νεκροταφείο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share