Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

20χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της επειδή γεννήθηκε ανάπηρο - 22 χρόνια μετά... (Video)

Σοκαριστική ιστορία

14 Νοεμβρίου 2020 16:24
20χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της επειδή γεννήθηκε ανάπηρο - 22 χρόνια μετά... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 20χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της επειδή γεννήθηκε ανάπηρο. Νόμιζε πως η ιστορία είχε ξεχαστεί 22 χρόνια μετά όμως το παρελθόν ήρθε στη ζωή της.

Η Tatiana γεννήθηκε με περονιαία ημιμέλεια, μια πάθηση όπου λείπει το κάτω μέρος του ποδιού. Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα κατάφερνε να περπατήσει. Φοβούμενοι το βάρος της αναπηρίας της κόρης τους, οι γονείς της αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν να την μεγαλώσουν και την έδωσαν για υιοθεσία. Επίσης, μία μητέρα άφησε το μωρό της στο αυτοκίνητο για να ψωνίσει! Μετά από λίγο, δυστυχώς κατάλαβε το μοιραίο λάθος της.

Η Tatiana πέρασε τον πρώτο χρόνο της ζωής της σε ένα φτωχό ορφανοτροφείο στην Σιβηρία. Οι πόροι ήταν ελάχιστοι – δεν υπήρχαν καν χρήματα για πάνες. Όταν η Beth και ο Steven Long ανακάλυψαν το προφίλ του κοριτσιού σε μια διεθνή βάση δεδομένων για υιοθεσίες, κατάλαβαν ότι την ήθελαν και έτσι αποφάσισαν να την υιοθετήσουν.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας της υιοθεσίας, η Beth και ο Steven ενημερώθηκαν ότι η Tatiana δεν είχε συγγενείς εν ζωή. Πήραν το 13 μηνών μωρό στις ΗΠΑ και της χάρισαν ένα καινούριο σπιτικό και όνομα: Jessica. Όταν ήταν 18 μηνών, της ακρωτηρίασαν τα πόδια και έμαθε να περπατά με τεχνητά μέλη.

22 χρόνια αργότερα, όταν όλος ο κόσμος ζητωκραύγαζε για την «γοργόνα», η Jessica ανακοίνωσε ότι ήθελε να μάθει τι είχε συμβεί στην βιολογική της μητέρα. Ήξερε από μικρή ότι ήταν υιοθετημένη, αλλά πάντα υπέθετε ότι οι βιολογικοί της γονείς είχαν πεθάνει. Όταν επικοινώνησε με τις ρωσικές αρχές για να μάθει πώς πέθαναν, εξεπλάγη. Της είπαν ότι ήταν ακόμα ζωντανοί και ζούσαν κοντά στο Bratsk.

H Jessica αποφάσισε να τους συναντήσει. Η ζωή της ήταν τόσο συναρπαστική, πραγματοποιούσε τα όνειρα της – τώρα ήθελε απλά να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την είχαν φέρει στην ζωή.

Η βιολογική μητέρα της Jessica σχεδόν λιποθύμησε όταν έμαθε από δημοσιογράφους τι είχε συμβεί στην κόρη της. Είχε γίνει παγκοσμίου φήμης κολυμβήτρια και τώρα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί της. Ξέσπασε σε κλάματα και αποφάσισε να γράψει στην Jessica ένα γράμμα και να κανονίσει να συναντηθούν.

Τελικά, το 2013 η Jessica επισκέφτηκε την γενέτειρα της. Η βιολογική της μητέρα ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την κόρη της για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Αγκάλιασε την Jessica και είπε: «Κοριτσάκι μου. Λυπάμαι πολύ.» Η Jessica δεν καταλάβαινε ρώσικα, αλλά εκείνο το βράδυ έστειλε ένα μήνυμα στην μητέρα της μέσω Facebook. «Απλά σε αγαπώ», έγραφε. Η μητέρα της δεν περίμενε να ακούσει ποτέ αυτά τα λόγια.

Δείτε στο βίντεο την συγκινητική ιστορία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share