Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Σε αυτόν το γάμο ο γαμπρός δεν… πήγε ποτέ – Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

13 Νοεμβρίου 2020 09:56
Σε αυτόν το γάμο ο γαμπρός δεν… πήγε ποτέ – Ο λόγος θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το είδαμε κι αυτό! Στη γειτονική Ιταλία μια 40χρονη παντρεύτηκε φορώντας το νυφικό της, έχοντας μια τεράστια τούρτα, παρανύμφους και 70 καλεσμένους!

Μόνο που έλειπε μια… μικρή λεπτομέρεια: Ο γαμπρός! «Πιστεύω ακράδαντα ότι πρώτα από όλα, πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας», δήλωσε η νύφη, Λάουρα Μέσι, καθηγήτρια γυμναστικής.

«Μπορείς να ζήσεις το παραμύθι σου, ακόμη και χωρίς τον πρίγκιπα», πρόσθεσε. Η Λάουρα αποφάσισε να παντρευτεί μόνη της πριν δύο χρόνια, όταν μια μακροχρόνια σχέση της, που κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια, τελείωσε.

Ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ στο γαμό. Απίστευτο!

Τι είπε στους φίλους της η νύφη

«Είπα σε φίλους και συγγενείς ότι αν δεν έβρισκα την αδελφή ψυχή μου έως τα 40, θα παντρευόμουν τον εαυτό μου. Εάν μια μέρα βρω τον άνδρα με τον οποίο θα μπορώ να ονειρευτώ το μέλλον μου, θα είμαι ευτυχισμένη. Αλλά η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από εκείνον», δήλωσε.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η εν λόγω γαμήλια τελετή δεν έχει καμία νομική υπόσταση. Ωστόσο, αποτελεί μέρος μιας ολοένα και αυξανόμενης τάσης παγκοσμίως, αυτής του «γάμου με τον εαυτό μας». Αξίζει να διαβάσετε για την απόλυτη ξεφτίλα που νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό της.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί. Τότε, ο γαμπρός άρχισε... (Video)

Οι καλεσμένοι του Stuart θα μπορούσαν να είχαν μαντέψει ότι θα είχε προγραμματιστεί κάποια έκπληξη. Αλλά όταν η ερώτηση, «Μπορώ να έχω τα δαχτυλίδια, παρακαλώ;» έγινε από τον Bratton, το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του Stuart έδωσε σε όλους την περίεργη αίσθηση ότι ο γαμπρός θα έκανε κάτι ασυνήθιστο.

Στη συνέχεια, η μέρα του γάμου απέκτησε ενδιαφέρον. Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του με τη Vicky, ο Stuart έκανε όλες τις προετοιμασίες για το περίτεχνο σχέδιό του και ο μόνος που εμπλέκονταν ήταν ο Bratton.

Η αντίδρασή του καθώς βρισκόταν δίπλα στον Stuart και τη Vicky κατά την αλλαγή των δαχτυλιδιών, έδειξε ότι το σχέδιο του Stuart δουλεύει πραγματικά.

Η Vicky περίμενε κάποια πλάκα από τον Stuart, αλλά παρακολουθήστε την έκφρασή της καθώς βλέπει το σχέδιο του Stuart να ξεδιπλώνεται – αυτό το ζευγάρι είναι εντελώς φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη ιστορία νεόνυμφων που γίνεται viral, δείτε εδώ το λόγο που ένας γαμπρός διέκοψε την τελετή.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share