Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Θυμάστε τα σιαμαία που ήταν ενωμένα στο κεφάλι και οι γιατροί τα χειρουργούσαν για 20 ώρες; Δείτε τα να αγκαλιάζονται για 1η φορά!

Θα σας ραγίσουν την καρδιά!

12 Νοεμβρίου 2020 09:15
Θυμάστε τα σιαμαία που ήταν ενωμένα στο κεφάλι και οι γιατροί τα χειρουργούσαν για 20 ώρες; Δείτε τα να αγκαλιάζονται για 1η φορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Jadon και ο Anias McDonald, δίδυμα αγόρια που γεννήθηκαν ενωμένα στο κεφάλι, χαίρουν άκρας υγείας μετά από επιτυχημένη εγχείρηση διαχωρισμού τους.

Τα δίδυμα αγόρια ήδη δείχνουν σημάδια γρήγορης βελτίωσης και ανάρρωσης και νοσηλεύονται ακόμα στο νοσοκομείο.

Η μητέρα τους Nicole δημοσίευσε το πρώτο τους βίντεο μετά την εγχείρηση. Το συγκινητικό βίντεο δείχνει τα αγοράκια να αγκαλιάζονται, κάτι που δε μπορούσαν να κάνουν προηγουγμένως και να μιλάνε.

Στη δημοσίευσή του βίντεο, η μητέρα περιγράφει την αγάπη της για τα παιδιά της: «Η καρδιά μου συνεχώς μεγαλώνει για να χωρέσει όλη την αγάπη που δημιουργείτε μέσα μου.»

Θυμάστε τα σιαμαία που ήταν ενωμένα στο κεφάλι

Αλλά η ευτυχία της στιγματίστηκε από τα κακόβουλα σχόλια χρηστών. «Έτυχε να διαβάσω κάποια κακεντρεχή σχόλια σε διαφορετικές πηγές, όπως «γιατί αυτή η μάνα δεν έκανε έκτρωση αυτό το πλάσμα» και «αυτή η καθυστερημένη μαμά πιστεύει ότι τα παιδιά της είναι τέλεια», «αυτή η μαμά είναι σε άρνηση ότι τα παιδιά της είναι τέρατα και προήλθαν από πυρηνική περιοχή», και «να γιατί πιστεύω στην επιβεβλημένη στείρωση» κτλ. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους και τις μοχθηρές καρδιές τους. Προφανώς αυτό το «πλάσμα» δεν έπρεπε να «αναγκαστεί» να γεννηθεί και να ζήσει μια τέτοια απαίσια ζωή…#alllivesmatter.»

Θυμάστε τα σιαμαία που ήταν ενωμένα στο κεφάλι

Τα δίδυμα μεταφέρθηκαν έπειτα από 6 εβδομάδες από την εντατική σε κλίνη, και είναι η γρηγορότερη ανάρρωση για τέτοιου είδους περιστατικό, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν 8 εβδομάδες.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Δείτε πως είναι σήμερα το αγοράκι από τη σοκολάτα Kinder και θα τον ερωτευτείτε!

Σιαμαία παιδάκια

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr το βίντεο με τα αγόρια να αγκαλιάζονται δίπλα δίπλα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share