Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελεφαντάκι βοηθάει το φιλαράκι του να ξεφύγει - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει (βίντεο)

Απίστευτο

8 Νοεμβρίου 2020 13:44
Ελεφαντάκι βοηθάει το φιλαράκι του να ξεφύγει - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μικρά παιδιά μοιάζουν οι μικροί ελέφαντες και συγκεκριμένα αυτό φαίνεται όταν αγαπούν πολύ να παίζουν με τους φίλους τους. Επίσης δείτε ένα μικρό ελεφαντάκι που δεν έχει προβοσκίδα και όλοι ανησυχούν για αυτό.

Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο, ένας ελέφαντας είναι κλεισμένος πίσω από φράχτη, όταν εμφανίζονται οι φίλοι του ώστε να τον βοηθήσουν να αποδράσει. Από την άλλη μεριά περιμένει η ελευθερία και η παλιοπαρέα. Ο ελέφαντας θα το σκάσει πάση θυσία.

Ανεβάζει λοιπόν τα μπροστινά του πόδια του πάνω στον ξύλινο κορμό που τον χωρίζει από τον έξω κόσμο. Ο φίλος του τον βοηθάει να το σκάσει και τα καταφέρνουν με αποτέλεσμα να φύγουν ώστε να πάνε να συνεχίσουν το παιχνίδι τους. «Σαν παιδιά, όλοι πηδήξαμε φράχτες για να πάμε για παιχνίδι! Εάν δεν το κάνατε, χάσατε κάτι πολύτιμο στη ζωή!» σχολιάζει το στέλεχος της δασοφυλακής της Ινδίας, που ανέβασε στο Twitter αυτό το viral βίντεο.

Πήγε για σαφάρι με σκοπό να δει το μεγαλύτερο ελέφαντα - Αυτό που ακολούθησε θα σας "κόψει την ανάσα"

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η είδηση που αναφέρει ένα Γερμανό τουρίστα να πληρώνει 60.000 ευρώ για μια βόλτα ανάμεσα σε ελέφαντες. Προφανώς και το πρόβλημα δεν ήταν η βόλτα αλλά ο σκοπός της, ο οποίος μόλις είδε το φως της δημοσιότητας άφησε τους πάντες άφωνους.

Ο Γερμανός τουρίστας φωτογραφίζεται υπερήφανος κρατώντας σφιχτά το χέρι του οδηγού του μπροστά από το πτώμα ενός από τους πιο μεγάλους ελέφαντες που έχουν βρεθεί ποτέ στη Ζιμπάμπουε. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο θηλαστικό θανατώνεται με τον πλέον χειρότερο τρόπο, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που εκατοντάδες ελέφαντες βρίσκονται νεκροί στην Αφρική.

Ο ελέφαντας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού σαφάρι στο οποίο πλήρωσε 60.000 δολάρια για τη σχετική άδεια που θα του επέτρεπε να σκοτώσει έναν ελέφαντα.

Το περιστατικό έγινε στο Εθνικό Πάρκο Gonarezhou της Ζιμπάμπουε ωστόσο οι διοργανωτές αρνούνται να αποκαλύψουν το όνομα του Γερμανού υπηκόου

"Πρόκειται για ένα νόμιμο κυνήγι και ο πελάτης δεν έκανε τίποτα λάθος", δήλωσε για τον Γερμανό υπήκοο ένας από τους διοργανωτές, προχωρώντας σε μία πιο προκλητική δήλωση, καθώς είπε ότι ο νεκρός ελέφαντας ήταν ήδη 60 ετών και είχε «σπείρει πολλές φορές τους καρπούς του».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Conservation Task Force της Ζιμπαμπουέ, επιβεβαίωσε το θάνατο του ελέφαντα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share