Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Έφηβος εξομολογείται στη μητέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος - Η αντίδρασή της θα σας αφήσει άφωνους

Η στιγμή της αποκάλυψης

7 Νοεμβρίου 2020 19:56
Έφηβος εξομολογείται στη μητέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος - Η αντίδρασή της θα σας αφήσει άφωνους
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για ένα αγόρι στην εφηβεία να εξομολογηθεί στην οικογένεια του πως είναι ομοφυλόφιλος και ειδικά στη μητέρα του. Αυτό το αγόρι όμως φάνηκε θαρραλέο και αποφάσισε να το ανακοινώσει χωρίς δισταγμό. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για μια τέτοια αποκάλυψη, δείτε εδώ τον απίστευτο τρόπο που το έκανε ένας 90χρονος και την αντίδραση της κόρης του.

Ο νεαρός έστησε μια κάμερα και αποφάσισε να καταγράψει την "επίμαχη" στιγμή της αποκάλυψης. Η μητέρα του τον ρωτά αν αυτό που θέλει να της πει είναι κάτι προσωπικό του κι εκείνη της γνέφει θετικά. Όταν γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις η μητέρα του τον αγκαλιάζει κι εκείνος ξεσπά σε κλάματα. Η στάση της μητέρας του δείχνει ξεκάθαρα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του γιου της - Όταν είδε μια μυστηριώδη γυναίκα να πλησιάζει... δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα (Video)

Μια μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του γιου της. Όταν, όμως είδε μια μυστηριώδη γυναίκα να πλησιάζει δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα. Μια ιστορία που σοκάρει! Ενώ, μοναδικό είναι αυτό, που έγινε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, με έναν φοβερό τύπο να βγάζει τον τάφο από την εκκλησία και να κάνει κάτι αδιανόητο.

Ένας άνδρας οδηγούσε μια σκοτεινή νύχτα με ομίχλη, όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε και πετάχτηκε από τη θέση του. 12 ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι ήταν νεκρός…

Ήταν αγαπητό μέλος της κοινότητας του, πολύ καλός αθλητής, ο ήρωας της μικρής του αδερφής και η αδυναμία της μητέρας του. Δε θα είναι ποτέ εύκολο για την μητέρα του, Julie, και την αδερφή του, Whitney, να πουν αντίο.

Θα περάσουν μια ολόκληρη ζωή με αυτή τη γλυκόπικρη ανάμνηση. Αλλά ίσως ένα παράξενο γεγονός να προσέφερε λίγη ανακούφιση στην οικογένεια. Ο Tyson πέθανε όπως έζησε, με θάρρος. Η τελευταία του πράξη ήταν η δωρεά των οργάνων του. Μία γυναίκα, η Laura Ericks, παρέλαβε το πάγκρεας και το νεφρό του.

Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν θα ζούσε μέχρι τα 40, αλλά χάρη στον Tyson, η Laura είναι τώρα 45. Στην επέτειο του θανάτου του Tyson, η Julie και η Whitney πήγαν στον τάφο του.

Την ίδια μέρα, η Laura και ο άντρας της έκαναν διακοπές εκεί κοντά. Η Laura ένιωσε ότι δεν μπορούσε να φύγει αν δεν έβρισκε πρώτα τον τάφο του Tyson. Όταν έφτασε, είδε την Julie και την Whitney.

Πήρε μια στιγμή, αλλά όταν η μαμά του κατάλαβε ποια ήταν και τι είχε μέσα της, αγκαλιάστηκαν αμέσως. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, όταν η Julie πήγε ξανά στον τάφο, παρατήρησε κάτι γραμμένο στον σταυρό.

«Ο ήρωας μου. Σ’ ευχαριστώ για αυτό το δώρο της ζωής. Laura», έλεγε το μήνυμα. Τόσο απλό, τόσο συγκινητικό και ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσε κανείς να θυμάται τον Tyson: σαν ήρωα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share