Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Προσπαθούσε να μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί - Μόλις επισκέφθηκε το γυναικολόγο έπαθε σοκ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

7 Νοεμβρίου 2020 18:24
Προσπαθούσε να μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί - Μόλις επισκέφθηκε το γυναικολόγο έπαθε σοκ!
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πολλά ζευγάρια ονειρεύονται να αποκτήσουν παιδιά. Για κάποια είναι εύκολο, για άλλα μπορεί να είναι αρκετά πιο δύσκολο. Υπάρχουν και αυτά τα ζευγάρια που ανταμείβονται για τους κόπους τους με εκπληκτικούς τρόπους. Ενώ, σοκ προκαλεί η ιστορία μιας εγκύου που πήγαν να της κλέψουν την τσάντα.

Ένα καλό παράδειγμα της τελευταίας κατηγορίας είναι η ιστορία της Ρασέλ και του Τζέισον Γουίλκισον από το Τέξας.

Αν εκπλαγείτε εσείς από την ιστορία τους, φανταστείτε πώς ένιωθαν εκείνοι. Ήταν παντρεμένοι αρκετά χρόνια και είχαν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, την Κάγια και τον Ρίλεϊ. Ήθελαν να κάνουν και τρίτο παιδί. Προσπαθούσαν… προσπαθούσαν… αλλά χωρίς τύχη.

Όμως, δεν τα παράτησαν και άρχισαν να κάνουν ακόμα και θεραπεία γονιμότητας. Η Ρασέλ πήρε ορμόνες και σύντομα άρχισαν να πιάνουν: ήταν ξανά έγκυος! Όταν πήγαν για τον πρώτο τους υπέρηχο, ο γιατρός τους ανακοίνωσε ενθουσιασμένος ότι ακούγονταν δύο διαφορετικοί καρδιακοί παλμοί – θα αποκτούσαν δίδυμα! Οι Γουίλκισον ενθουσιάστηκαν.

Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ, αλλά δεν ήταν γραφτό. Την επόμενη φορά που πήγαν στον γιατρό, υπήρχαν ακόμα δύο παλμοί. Ένας, δύο – δίδυμα. Όμως, υπήρχε και τρίτος… και τέταρτος. Και δεν σταματούσε εκεί. Υπήρχαν 5 παλμοί, 5 μωρά στην κοιλιά της. Η Ρασέλ ήταν έγκυος σε πεντάδυμα, κάτι συμβαίνει μερικές φορές σε άτομα που κάνουν θεραπείες γονιμότητας.

“Η λέξη “σοκαρισμένη” δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που ένιωθα εκείνη την στιγμή”, έγραψε στο μπλογκ της.

Ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος ο Τζέισον και η Ρασέλ αποφάσισαν να συνεχίσουν την επικίνδυνη εγκυμοσύνη, ελπίζοντας ότι τα μωρά θα τα κατάφερναν. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, τα μωρά αναπτύχθηκαν μια χαρά! Πόσο τυχεροί ήταν που η ιστορία πήρε αυτή την τροπή. Η κοιλιά της Ρασέλ μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Στις 20 Ιουλίου 2007 έφτασαν τα 5 υγιή μωρά, τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Τα ονόμασαν Κάσιντι, Κέιντενς, Kίνταλ, Ράστιν και Ράιντερ.

Όσοι ήταν κοντά στους Γουίλκισον ήθελαν να είναι εκεί αυτή την ξεχωριστή μέρα: τελικά, μαζεύτηκαν 29 άτομα στην αίθουσα τοκετού.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ – αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση του πώς είναι να έχεις πεντάδυμα, μπορείτε να δείτε τα βίντεο που ανεβάζει ο Τζέισον στο κανάλι του στο YouTube.

Δείτε στο Athensmagazine.gr το βίντεο σχετικά με την εγκυμοσύνη και την ζωή των Γουίλκισον:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share