Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πήρε αγκαλιά το μωρό του και άρχισε να του τραγουδάει - Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Λιώσαμε!

7 Νοεμβρίου 2020 17:01
Πήρε αγκαλιά το μωρό του και άρχισε να του τραγουδάει - Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Ένας πατέρας παίρνει αγκαλιά το μωρό του και εκείνο τον κοιτάει μέσα στα μάτια. Ξαφνικά, όμως αυτό που συμβαίνει αμέσως μετά... θα σας συγκινήσει. Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία της μητέρας που άφησε το μωρό της στο πάτωμα του αεροδρομίου

Το κοριτσάκι γελάει και κοιτάζει τον μπαμπάς της καθώς της σιγοτραγουδάει το «You are so beautiful to me». Και το κοριτσάκι δεν παίρνει τα μεγάλα μάτια της από πάνω του ούτε σβήνει το χαμόγελό της καθώς εκείνος συνεχίζει να τραγουδάει, απλώνοντας τα χέρια της σαν να θέλει να αγγίξει το πρόσωπό του.

Και όταν τελειώσει το τραγούδι, ο πατέρας της δίνει ένα μεγάλο φιλί. Δείτε την στο υπέροχο βίντεο που ακολουθεί:

Όταν έβαλε το μωρό της στην αλλαξιέρα ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει - Σοκαρισμένη η μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της

Μία μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν έξαλλη όταν το μωρό της τραυματίστηκε από πινέζες που ήταν τοποθετημένες σε έναν δημόσιο πάγκο αλλαγής μωρών από κάποιους που ήθελαν να κάνουν μια απαίσια φάρσα. Επίσης, μία μητέρα όταν έδωσε στο μωρό της ένα μπιμπερό με γάλα σίγουρα δεν της πέρασε από το μυαλό αυτό που θα ακολουθούσε.

Η Hayley Turner ξάπλωσε τον γιο της, Samuel στο μαλακό τραπέζι, όταν εκείνος άρχισε ξαφνικά να φωνάζει από τον πόνο. “Το αγνόησα σκεπτόμενη ότι φώναζε επειδή ήταν κουρασμένος, κρύωνε και γκρίνιαζε, έτσι τον άλλαξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να τον πάρω αγκαλιά και να τον ηρεμήσω”, έγραψε στο Facebook.

“Τελικά κάποιος απαίσιος άνθρωπος σκέφτηκε ότι θα είχε “πλάκα” να βάλει επίτηδες πινέζες κάτω από τον πάγκο.”

“Το καημένο το μωρό μας τρυπήθηκε από τις πινέζες. Και επειδή δεν είναι αρκετά μεγάλος για να μου πει ότι πονάει, τώρα μοιάζει με μαξιλάρι με 5 συνολικά τρυπήματα”, συνεχίζει η εξαγριωμένη μητέρα. “Η λέξη θυμός δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που αισθάνομαι.”

Η Turner ενημέρωσε αργότερα ότι ο Samuel έχει ξεπεράσει το περιστατικό και ελπίζει ότι η εμπειρία του γιου της θα κάνει άλλους γονείς να ελέγχουν τους πάγκους πριν βάλουν τα μωρά τους.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share