Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτριψε το γραφείο της με μαγειρική σόδα - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε

Θα σας λύσει τα χέρια

6 Νοεμβρίου 2020 15:23
Έτριψε το γραφείο της με μαγειρική σόδα - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε

Οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε κάποιο ξύλινο γραφείο ή ένα μαρμάρινο τραπέζι. Πώς γίνεται, όμως, να αντιμετωπίσετε την εμφάνιση γρατσουνιών; Δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχείτε, καθώς οι ειδικοί έχουν τη λύση και για ακόμη μια φορά κρύβεται στα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Ο λόγος φυσικά για τη μαγειρική σόδα που πραγματικά κάνει θαύματα σε θέματα καθαριότητας, τρανό παράδειγμα, η θαυματουργή της χρήση για τα αθλητικά μας παπούτσια. Η μαγειρική σόδα, εκτός από το γεγονός ότι είναι χρήσιμη στη μαγειρική, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για… τις γρατσουνιές!

Είναι οικονομική και αποτελεί ένα φυσικό, μη τοξικό καθαριστικό για τις μεταλλικές, μαρμάρινες και ξύλινες επιφάνειες.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Φτιάξτε μια πάστα με νερό και 3 κουταλάκια σόδα. Τρίψτε την επιφάνεια με το μείγμα και καθαρίστε την με νερό.

Ήταν αλλεργικός και τον τσίμπησε μέλισσα - Όταν δείτε τι έκανε με τη μαγειρική σόδα θα τρελαθείτε

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη σε έναν αλλεργικό στις μέλισσες, όταν μία εξ αυτών τον τσίμπησε, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα και να τρελαίνει άπαντες με τα αποτελέσματα.

Το συγκεκριμένο υλικό έχει αποδειχθεί σωτήριο για πολλούς λόγους, είτε στην υγεία μας είτε στις δουλειές του σπιτιού, ή ακόμη και σε συνταγές, για να διατηρήσουμε την ομορφιά μας, όπως όταν τη βάζουμε στη μύτη. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να σωθείτε και από τσίμπημα εντόμου.

Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται αυτή η πρακτική γιατί η μαγειρική σόδα θεωρείται ότι απορροφά το δηλητήριο και δρα κατά της κοκκινίλας και του πρηξίματος. Ρίχνουμε σόδα και νερό πάνω στο τσίμπημα και αφήνουμε να στεγνώσει. Βοηθάει ακόμα και στο ελαφρύ κάψιμο από τον ήλιο.

Έσπασε το νύχι της και δοκίμασε μαγειρική σόδα με νερό - Θα τρέξετε να το κάνετε κι εσείς μόλις δείτε τι έγινε

Φοβερό είναι αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία είδε το νύχι της να σπάει, αλλά αμέσως μετά έτρεξε να δοκιμάσει μαγειρική σόδα με νερό, κάτι που σίγουρα θα κάνετε κι εσείς.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για κάθε σκοπό, είτε για λόγους υγείας είτε για κάθε άλλη χρήση στο σπίτι. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η προσωπική μας περιποίηση, ακόμη και για τα νύχια μας, είναι ένα από τα κομμάτια, που μπορούμε να προσέξουμε με τη μαγειρική σόδα.

Για λεία και απαλή υφή στα νύχια, τα τρίβουμε με μαγειρική σόδα και νερό. Η σόδα θα πρέπει να είναι περισσότερη απ′ το νερό, για να πετύχει το εγχείρημα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share