Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ασθενής στην Πάτρα γέννησε 120 αυγά - Οι γιατροί έπαθαν σοκ από τις φωτογραφίες

Απίστευτο!

6 Νοεμβρίου 2020 08:54
Ασθενής στην Πάτρα γέννησε 120 αυγά - Οι γιατροί έπαθαν σοκ από τις φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γιατροί στην Πάτρα, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στα επείγοντα…
Θέμα συζήτησης στην Πάτρα και στους κόλπους των social media, έχει γίνει η εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία και δείχνει τι είχε καταπιεί ένας 37χρονος έγκλειστος στις φυλακές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τον μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.

Κατά την παραμονή του 37χρονου στο νοσοκομείο, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του 120 συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν 227 γραμμάρια κάνναβης, 26,5 γραμμάρια ηρωίνης και 6,7 γραμμάρια κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς. Παράλληλα διαβάστε για τον συνωστισμό που υπάρχει στην Πάτρα παρά την ραγδαία αύξηση του κορωνοϊού.

Ο δράστης ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε (6-10-2018) στο σωφρονιστικό κατάστημα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

Το ζεμπέκικο που του στέρησε την ζωή: Πάνω στην "στροφή" έγινε το μοιραίο!

Μοιραία κατάληξη είχε για έναν άνδρα το προ ημερών γλέντι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, και ενω βρισκόταν μαζί με την παρέα του στο μαγαζί προκειμένου να γιορτάσουν τις ημέρες, ο άνδρας περίπου 60 ετών, σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και ξαφνικά σωριάστηκε στην πίστα. Την ίδια ώρα ακόμα μια τραγωδία με νεκρή νεαρή κοπέλα συγκλονίζει την πόλη!

Στο χώρο υπήρξε αναστάτωση, ενώ τον άτυχο άνδρα, προσέγγισε γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί, προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ εκλήθη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Πάτρα: Ηλικιωμένος ασελγούσε σε ανήλικες με αμοιβή 20 ευρώ!

Όλο και περισσότερες ανήλικες Ρομά στην Πάτρα καταφεύγουν στην πορνεία για να εξασφαλίσουν ένα χαρτζιλίκι και δεν είναι λίγοι οι ηλικιωμένοι Έλληνες που δεν διστάζουν να τις εκμεταλλευτούν, χωρίς να προβληματίζονται από την μικρή ηλικία των κοριτσιών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για έναν 67χρονο, ο οποίος σύχναζε στα υπαίθρια στέκια του παράνομου αγοραίου έρωτα, αναζητώντας ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του και τον παρακολούθησαν διακριτικά.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα από το patranews.gr, τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε μια ανήλικη Ρομά και του πέρασαν χειροπέδες. Εντύπωση προκαλεί και ο αστυνομικός που ασέλγησε σε πτώμα 34χρονης γυναίκας.

Ο ηλικιωμένος παιδεραστής παραδέχθηκε ότι είχε δώσει στην ανήλικη 20 ευρώ για να απολαύσει τις ερωτικές «υπηρεσίες» της κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου επ' αμοιβή.

Η δικογραφία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ και σε βάρος του κοριτσιού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αγοραίου έρωτα και των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share