Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Φερόταν παράξενα και τον πήγαν για εξετάσεις - Μόλις είδαν οι γιατροί τι είχε στον πρωκτό του…

Αδιανόητο περιστατικό

5 Νοεμβρίου 2020 23:18
Φερόταν παράξενα και τον πήγαν για εξετάσεις - Μόλις είδαν οι γιατροί τι είχε στον πρωκτό του…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερό είναι αυτό που συνέβη με κατάδικο στην Κύπρο, ο οποίος φερόταν παράξενα και οι γιατροί βρήκαν κάτι απίστευτο στον πρωκτό του, μόλις τον εξέτασαν.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα κινητά έκρυψε μέσα στον πρωκτό του, ο 28χρονος κατάδικος στην Κύπρο. Ο κατάδικος μεταφέρθηκε την Τετάρτη από τις Κεντρικές Φυλακές προς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώ τρομερό είναι αυτό που βρήκαν σε έναν που ένιωθε φρικτούς πόνους.

πρωκτός κατάδικος

Όταν επέστρεψε του έγινε έλεγχος με ανιχνευτή μετάλλων και εντοπίστηκαν κάποια αντικείμενα στο σώμα του.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου του έγινε ακτινογραφία και τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι στον πρωκτό του είχε 4 κινητά τηλέφωνα και ένα σακουλάκι με μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης…

Απίστευτο: Από μια απλή φαγούρα κατέληξε με ένα μπουκάλι στον πρωκτό του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όλα ξεκίνησαν από μια απλή φαγούρα και κατέληξαν στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου με τον ασθενή να έχει στον πρωκτό του ένα μπουκάλι περίπου 18 εκατοστών!

Ο ασθενής που κράτησε την ανωνυμία του, είπε στους γιατρούς ότι προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το μπουκάλι για να ξύσει τα οπίσθια του. Όταν ξαφνικά «γλίστρησε μέσα του», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Έτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της νότιας Κίνας. Αφού όπως είπε δεν μπορούσε να περπατήσει με το γυάλινο μπουκάλι μέσα του.

Ο ασθενής εξετάστηκε από τον γιατρό Λιν Γιουν, διευθυντή του Τμήματος Χειρουργικής του νοσοκομείου ο οποίος ανίχνευσε ένα σκληρό αντικείμενο περίπου δύο ίντσες από τον πρωκτό του.

Στην συνέχεια έκανε ακτινογραφία, στην οποία φάνηκε ότι το αντικείμενο ήταν ένα μπουκάλι με τον γιατρό να προχωράει άμεσα σε επέμβαση ώστε να το αφαιρέσει από τον ασθενή.

Έπαθαν Σοκ: Δείτε τι αντίκρισαν ασθενείς μετά από κολονοσκόπηση! (video)

O φαρσέρ Τζακ Βέιλ φέρνει προ εκπλήξεως ορισμένους ασθενείς που μόλις ξύπνησαν μετά από κoλovoσκόπηση, δείχνοντας τους τα απίθανα πράγματα που υποτίθεται ότι βρέθηκαν μέσα στον πpwκτo τους!

Δείτε το απίστευτο βίντεο…

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share