Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε να ζυμώνει ψωμί - Αυτό που έγινε μετά από λίγα λεπτά την έκανε... viral

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

5 Νοεμβρίου 2020 14:17
Ξεκίνησε να ζυμώνει ψωμί - Αυτό που έγινε μετά από λίγα λεπτά την έκανε... viral

Μια γυναίκα αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο στο Facebook για παρασκευή ψωμιού αλλά δεν πήγε και τόσο καλά.

Συγκεκριμένα η γυναίκα από το Σαντιάγο της Χιλής, αποφάσισε να μοιραστεί μια συνταγή αποκαλώντας την «τον νέο τρόπο παρασκευής ψωμιού».

Κατά την διάρκεια του βίντεο η γυναίκα εξηγεί την συνταγή της, ενώ έχει μπροστά της το ξύλο κοπής πάνω στο οποίο έχει βάλει ένα πιάτο με αλεύρι αλλά και την ζύμη της ώστε να την «ανοίξει».

Την στιγμή που ξεκίνησε να ζυμώνει, γύρισε το ξύλο και πετάχτηκε το πιάτο με το αλεύρι στο πρόσωπό της.

Πανικόβλητη κατέβασε το πιάτο ενώ δεν έκλεισε αμέσως το βίντεο με αποτέλεσμα να τραβήξει όλο το στιγμιότυπο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral στο διαδίκτυο. Αν πάλι θέλετε να δοκιμάστε την δική σας τύχη, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε ένα πεντανόστιμο ψωμί με ελιές και ελαιόλαδο.

Το μυστικό κόλπο για να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ξανά φρέσκο σε χρόνο ρεκόρ

Το ψωμί σας έχει γίνει σαν… πέτρα, δηλαδή είναι μπαγιάτικο; Με έναν εύκολο τρόπο θα το ξανακάνετε φρέσκο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τον τρόπο.

Μια μητέρα βρήκε και μοιράστηκε στο Facebook το απόλυτο κόλπο για να επαναφέρει το μπαγιάτικο ψωμί και να μπορέσει να το καταναλώσει η ίδια και τα παιδιά της. Όπως η ίδια υποστηρίζει πρόκειται για ένα μυστικό που γνωρίζει από τη μητέρα της και πραγματικά λειτουργεί. Τι κάνει;

Βάζει το ψωμί κάτω από τη βρύση για λίγα δευτερόλεπτα για να υγρανθεί και στη συνέχεια το βάζει στο φούρνο για λίγα λεπτά. "Ειλικρινά είναι σαν να το αγοράσατε μόλις. Τόσο φρέσκο, τόσο νόστιμο". Κάποιοι άλλοι συνιστούν να αφήσετε το ελαφρώς βρεγμένο ψωμί για λίγα λεπτά στο φούρνο, στους 200 βαθμούς.

Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι ακολουθούν αυτή την πρακτική εδώ και χρόνια και λειτουργεί καλά. Έδωσαν μάλιστα, και μια εναλλακτική, προτείνοντας να βάλουμε το ψωμί στο φούρνο μικροκυμάτων πάνω σε μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα. Και μια ακόμη: Να τοποθετήσετε το ψωμί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω ένα ταψάκι με νερό.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share