Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος με το παιδί της ζητιάνευαν στο δρόμο - Όταν την ακολούθησε ένας άνδρας με κάμερα έπαθε σοκ (Video)

Μια απίθανη ιστορία

4 Νοεμβρίου 2020 11:58
Έγκυος με το παιδί της ζητιάνευαν στο δρόμο - Όταν την ακολούθησε ένας άνδρας με κάμερα έπαθε σοκ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η έναρξη της ιστορίας θα σας συγκινήσει, βλέποντας μια έγκυο γυναίκα και το παιδί της να ζητιανεύουν. Όταν την ακολούθησε ένας άνδρας με κάμερα έπαθε σοκ. Το φινάλε, όμως, θα σας εξοργίσει!

Δείτε μια απίθανη ιστορία στο βίντεο:

Ενώ, σε μία άλλη ιστορία μια γυναίκα θέλησε να κάνει μια πλάκα στον φίλο της, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Και έτσι έστησε μια κάμερα, κάθισε στον καναπέ και του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για να δει την αντίδρασή του.

«Έσπασαν τα νερά; Ω, Θεέ μου...»! Απίθανη αντίδραση γιατρού όταν άκουσε την έγκυο να... (Video)

Απίστευτη ήταν η αντίδραση ενός γυναικολόγου τη στιγμή που έχοντας την έγκυο με πλάτη, ακούει τον ήχο από το σπάσιμο των νερών και την εγκυμονούσα να λέει: «Έσπασαν τα νερά; Ω, Θεέ μου...»!

Το βίντεο ρίχνει το διαδίκτυο, καθώς η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική. Ενώ, σοκ προκαλεί η αντίδραση ενός κουταβιού, όταν η έγκυος ιδιοκτήτριά του το λέει πως περιμένει μωρό!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη και πώς αντέδρασε ο γιατρός στο βίντεο:

Έγκυος κατέγραφε με κάμερα την κοιλιά της όταν ξαφνικά παρατήρησε δίπλα της κάτι ανατριχιαστικό

Σάλο προκάλεσε το βίντεο που κατέγραψε με κάμερα και ανέβασε μία γυναίκα οκτώ μηνών έγκυος, στο οποίο εμφανίζεται μια... «σκοτεινή φιγούρα» δίπλα από το κρεβάτι της, ενώ εξίσου ανατριχιαστικό είναι και το βίντεο που κατέγραψε μια μητέρα με κάμερα ασφαλείας ενώ το μωρό της κοιμόταν.

Η γυναίκα τραβούσε βίντεο το μωρό που κλωτσούσε και, όπως έγραψε η αδερφή της στο Reddit, έπαθε σοκ όταν είδε τη φιγούρα.

Στο βίντεο με λεζάντα «θα σπάσει η καρδιά μου» φαίνεται η γυναίκα ξαπλωμένη ενώ δίπλα της έχει έναν σκύλο και μια γάτα. Όμως δευτερόλεπτα πριν το τέλος μια μικροσκοπική φιγούρα εμφανίζεται δίπλα από το κρεβάτι της.

Κάποιος από τους χρήστες των social media, ρώτησε μήπως η γυναίκα έχει άλλα παιδιά αλλά η αδερφή της εγκύου απάντησε ότι δεν έχει και ήταν μόνη της στο σπίτι.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που σχολίασαν ότι βρίσκουν ανατριχιαστικό το βίντεο ενώ η αδερφή της εγκύου είπε ότι αν και δεν έχει παρατηρήσει κάποια μεταφυσική δραστηριότητα, «ένιωθε το σπίτι “βαρύ” και ότι κάποιος την παρακολουθούσε.

24χρονη έγκυος πήγε να ανακαλύψει το φύλο του μωρού - Μόλις είδε τον υπέρηχο «πάγωσε» (photo)

Μία 24χρονη έγκυος μαζί με τον σύντροφό της πήγε να κάνει υπέρηχο, όχι όμως τον κλασσικό αλλά τον τρισδιάστατο. Για πρώτη φορά θα μάθαιναν όχι μόνο το φύλο του μωρού τους αλλά θα έβλεπαν το προσωπάκι του μέσα στην κοιλιά της. Ενώ, όταν μια έγκυος έφτασε στην πόρτα του μαιευτηρίου με φρικτούς πόνους κανείς δεν περίμενε αυτή την ανατριχιαστική συνέχεια.

Όμως ο μικρούλης εκτός από άτακτος, τους επιφύλασσε και μια έκπληξη. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία της τρισδιάστατης απεικόνισης ο μικρός μέσα από την κοιλιά της μητέρας του έχει σφίξει τη μικρή μπουνίτσα του και είχε το μεσαίο του δάχτυλο προτεταμένο.

Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες σάρωσης 3D δείχνουν το μικρό αγόρι να καλύπτει το πρόσωπό του, με κάτι σαν χασμουρητό και στη συνέχεια να φαίνεται να το γυρίζει απευθείας στους γονείς του που παρακολουθούν και να τους κάνει αυτήν τη χειρονομία. Οι δυο γονείς με χιούμορ απάντησαν «αυτός είναι παιδί μας σίγουρα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share