Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους - «Πάγωσαν» μ' αυτό που είδαν (Video)

Ανατριχιαστικό

4 Νοεμβρίου 2020 11:17
Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους - «Πάγωσαν» μ' αυτό που είδαν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία οικογένεια, όταν θέλησε να τσεκάρει το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν εκτός του σπιτιού και είχε θέα το πάρκινγκ. Επίσης, ένα ζευγάρι είδε στην κάμερα 3 άνδρες να πλησιάζουν την πόρτα και «πάγωσαν» με τις κινήσεις τους.

Ξαφνικά, έπαθαν σοκ μ' αυτό που είδαν, μια και όπως φαίνεται και στο βίντεο, κοντά στα δέντρα υπάρχει μία «φιγούρα» που κινείται. Μάλιστα, πολλοί χρήστες των social media όταν είδαν το βίντεο που ανέβηκε, υποστήριξαν πως πρόκειται για φάντασμα, ενώ κάποιοι άλλοι τα έριξαν στα φώτα των οχημάτων που περνούσαν.

Δείτε το βίντεο:

Γονείς θεωρούν πως φάντασμα βασανίζει το μωρό τους - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει (Video)

Την άποψή τους πως το μικρό τους μωρό έχει βασανιστεί από φάντασμα εξέφρασαν δύο νεαροί γονείς. Μάλιστα, για να στηρίξουν τις θεωρίες τους μέσω κρυφής κάμερας ανέβασαν βίντεο στα social media, με το οποίο φαίνεται ένα φάντασμα να κινείται μέσα στο δωμάτιο.

Συγκεκριμένα, οι Σάνον Χάιουαρντ, 18 ετών και Ρόμπι Μπίβις, 22 ετών, έβαλαν για πρώτη φορά την μικρή τους κόρη, Σαβάνα, στην κούνια της για να κοιμηθεί το βράδυ. Το μωράκι, που ήταν έξι μηνών έμεινε μόνη της στο δωμάτιο και οι γονείς άρχισαν να προσέχουν το μόνιτορ από την κάμερα που είχαν τοποθετήσει.

Κάποια στιγμή, παρατήρησαν πως η εικόνα από το δωμάτιο διακόπηκε και άμεσα βρέθηκαν στο δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει. Μόλις μπήκαν μέσα διαπίστωσαν πως το δωμάτιο ήταν κρύο, παρά το γεγονός πως το καλοριφέρ ήταν ανοικτό.

Όταν κοίταξαν το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα, είδαν μία λευκή μάζα να κινείται μέσα στο δωμάτιο, να πλησιάζει στην άκρη της κούνιας του μωρού, το οποίο λίγο αργότερα άρχισε να κινείται. Ενώ, απίστευτες εικόνες κατόρθωσε να καταγράψει με την κάμερά του φωτογράφος από την Αυστραλία, ο οποίος φημίζεται για τις επιτυχίες του.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share